Ai grija de tiroida, glanda care poate fi de vina pentru kilogramele in plus

Actualizat: 01 Aprilie 2021
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Glanda tiroida, glanda aflata in partea de jos a gatului, este responsabila de producerea hormonilor tiroidieni, hormoni care au mai multe functii in organism.

Aceasta glanda secreta hormonii T3 si T4, hormoni care au rol in metabolism, contribuie la functionarea sistemului nervos, a celui cardiovascular, au influenta asupra hormonilor sexuali, sunt implicati in metabolismul lipidic.

In momentul in care apar disfunctii ale tiroidei, atunci organismul ne da semnale ca este ceva in neregula. Astfel, daca apare o modificare la nivelul productiei de hormoni tiroidieni putem intampina simptome precum:

- oboseala constanta si o stare de slabiciune generala;

- pierdere rapida in greutate sau acumularea de kilograme in plus;

- scaderea apetitului sexual;

- schimbari de dispozitie si stari de depresie;

- probleme digestive: indigestie si constipatie;

- caderea parului;

- unghii casante;

- piele uscata;

- senzatie de ochi uscati;

- tulburari ale ciclului menstrual.

De ce apar problemele cu tiroida?

Glanda tiroida incepe sa nu mai functioneze corect din cauza stresului, ca urmare a unor infectii, radiatii, unele afectiuni renale, in urma unor tratamente medicamentoase, dar si din cauza unor deficiente de seleniu, magneziu, iod, zinc, vitaminele A, B2, B3, B6, C, D.

Femeile sunt mai predispuse decat barbatii la afectiuni tiroidiene. Studiile arata ca una din opt femei va dezvolta o afectiune a glandei tiroide pe parcursul vietii.

Afectiunile tiroidale afecteaza 25% dintre femei, iar odata cu inaintarea in varsta incidenta acestora crete. Solutia? ThyroLux. Afla mai multe AICI

O afectiune destul de frecventa a glandei tiroide, care afecteaza in special femeile, este hipotiroidismul. Glanda tiroida nu mai secreta suficienti hormoni tiroidieni, ceea ce inseamna ca au de suferit toate activitatile corpului.

Cresterea in greutate, in ciuda unui stil de viata sanatos, care inseamna mancare sanatoasa, dar si sport, poate fi o consecinta a hipotiroidismului. Alte simptome sunt intoleranta la frig, unghiile care se rup usor, stari depresive.

ThyroLux, de ajutor pentru ameliorarea simptomelor

In cazul in care glanda tiroida nu functioneaza corect, producand insuficienti hormoni tiroidieni, ai la indemana un supliment natural obtinut din ingrediente naturale - ThyroLux.

ThyroLux stimuleaza horomonii tiroidieni si protejeaza glanda tiroida si ficatul. Ingredientele produsului sunt naturale, atent alese: aminoacidul L-tirozina, magneziu din apa de mare, frunze de busuioc, alge brune de mare,fruct de Schisandra chinensis, rasina de Guggul.

Beneficiile produsului

• ACTIUNE 4-in-1: echilibreaza nivelul de hormoni tiroidieni, ajuta in slabire, imbunatateste capacitatea de concentraretre, fortifica parul si unghiile.

• Accelereaza metabolismul si creste nivelul de energie

• Stimuleaza digestia si procesul de detoxifiere

• Atenueaza toate problemele majore legate de tiroida lenesa

Incearca ThyroLux si primesti 40% reducere. Afla mai multe AICI

Suplimentul este de ajutor in ameliorarea simptomelor datorita ingredientelor pe care le contine: rasina de Gugul, care sustine capacitatea glandei tiroide de a absorbi iod si ajuta la mentinerea echilibrului hormonilor tiroidieni, alge brune, surse importante de minerale, Schisandra chinensis si busuioc, plante cu proprietati puternic adaptogene, ceea ce inseamna ca regleaza modul in care organismul raspunde la stres, ajutand la functionarea corecta a tiroidei.

Suplimentul alimentar mai contine si magneziu, mineral cu un rol foarte important pentru sanatatea glandei tiroide.

ThyroLux asigura un echilibru optim de hormoni tiroidieni, ajuta la metabolizarea micronutrientilor si a carbohidratilor, ajuta procesul de digestie, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, contribuie la ameliorarea starilor de oboseala.

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

7 boli care se pot ascunde in spatele oboselii Principalii factori care fac imposibila pierderea kilogramelor Sarea iodata - benefica pentru sanatate? Autopsia Tabloul paraclinic in bolile hepatice autoimune Toxina Botulinica – mai mult decat estetica: utilizari medicale in migrene, transpiratie excesiva si contracturi musculare Top 20 moduri de a rezolva tulburarile de anxietate si stresul Sarcina - Luna a IV-a Aspectul parului: indicii ale starii de sanatate Sindromul Turner Glanda tiroida – responsabila pentru cresterea in greutate?