Aparate auditive vivante

Actualizat: 11 Martie 2024
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

In luna Martie sarbatorim impreuna Luna Mondiala a Auzului, un moment de constientizare globala. Este o ocazie minunata pentru noi sa subliniem importanta sanatatii auditive, prin prevenirea si tratarea problemelor de auz si importanta protezarii auditive in cazul persoanelor hipoacuzice.

Potrivit OMS, aproximativ 466 de milioane de persoane la nivel mondial sufera de hipoacuzie, dintre care 34 de milioane sunt copii. Se estimeaza ca pana in 2050, peste 900 de milioane de persoane vor avea o forma de pierdere a auzului, din diferiti factori.

Pentru ca investim constant in sanatatea auditiva a persoanelor din Romania, am lansat cea mai noua platforma pentru aparatele auditive: UNITRON VIVANTE, aducand o serie de inovatii si imbunatatiri remarcabile pentru o experienta auditiva superioara. Descopera cateva aspect importante ale platformei Vivante:

1.Integrarea celei de a opta situatii sonore in Integra OS - sistemul avansat de operare al platformei Vivante, aduce o noua functionalitate inovatoare: Conversatie in zgomot puternic (V9-automat, V7-manual). Aceasta caracteristica permite o adaptare dinamica in medii zgomotoase, asigurand claritatea sunetului si confortul auditive chiar si in cele mai aglomerate locuri.

2.Conversatie 360 in masina - cu tehnologia avansata de captare a sunetului din toate directiile, platforma Vivante ofera o experinta de conversatie 360 in masina, asigurand o comunicare clara si fara efort si in timpul deplasarilor.

3.Actualizarea Softului TrueFit 5.4. - versiunea noua a softului TrueFit 5.4, aduce imbunatatiri semnificative in calitatea conversatiilor telefonice hands-free. Prin extinderea benzii de frecventa de la 4.6 kHz la 6.65 kHz, utilizatorii beneficiaza acum de o claritate si o fidelitate imbunatatite a sunetului in timpul apelurilor telefonice.

4.Noi modele de aprate auditive si incarcatoare Li-Ion - platforma Vivante introduce o serie de modele noi de aparate auditive si incarcatoare pentru aceste modele, adaptate nevoilor si preferintelor pacientilor.

In cele peste 77 de cabinete Clarfon , din toata Romania, va puteti verifica starea auzului utilizand acest voucher pentru testarea auditiva completa, care include audiograma si timpanograma.

In plus, pentru a va sustine in aceasta calatorie catre sanatatea auditiva, suntem incantati sa va prezentam oferta noastra promotionala pentru noile aparate auditive Unitron Vivante. In luna martie, puteti beneficia de oferta 1+1 gratuit la aceste aparate, oferindu-va oportunitatea de a experimenta tehnologia de ultima generatie in domeniul auzului si de a redescoperi bucuria sunetelor.

Descopera si tu platforma Vivante si bucura-te de conversatii clare!

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Aparatele auditive pot reduce riscul de dementa si depresie? De ce apare surditatea si cum o putem trata Teste auditive (audiometria) Importanta screeningului auditiv la nou-nascuti Depresia postpartum - de ce apare si cum poate fi invinsa? Halucinatiile auditive Neuromul acustic si mentinerea functiei auditive Aparate auditive moderne si tehnologie de ultima generatie Ingrijire si sprijin pentru persoanele dragi care sufera de hipoacuzie Trauma sonora - impactul zgomotelor asupra sanatatii auditive Tratamentul afectiunilor auditive Hiperacuzia - sensibilitatea excesiva la sunete si impactul asupra vietii cotidiene Hipoacuzia (auz slab) la copil Evaluarea auzului la copil Implantul cohlear - electrozi la nivelul urechii interne Otoscleroza
Cere sfatul medicului ×