Budinca de ciocolata

Actualizat: 11 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Budinca de ciocolata este un desert ce poate fi integrat in regimul alimentar al pacientilor diagnosticati cu insuficienta cardiaca.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Bate oul intr-un bol mic.
  2. Pune la fiert jumatate din cantitatea de lapte cu jumatate din cantitatea de zahar, la foc mic.
  3. Separat, amesteca restul de zahar cu sarea, pudra de cacao si amidonul.
  4. Toarna si restul de lapte peste ingredientele uscate si incorporeaza-le apoi in laptele care fierbe pe foc.
  5. Lasa totul sa fiarba, timp de 3 minute. Adauga oul batut in compzoitie amestecand viguros pentru a-l incorpora bine.
  6. Mai lasa 1-2 minute pe foc, apoi opreste aragazul si adauga vanilia.
  7. Budinca se serveste calda.

Citeste si despre:

Budinca de orez cu pere si scortisoara Adevarul despre ciocolata Anidor - clipe de ciocolata Lucruri mai putin cunoscute despre ciocolata Este ciocolata benefica pentru sanatate? Fulgi de ciocolata Convulsiile si ciocolata Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Tu esti atent la retractiile gingivale? Dieta cu ciocolata Milkshake cu ciocolata Budinca de cocos Budinca de legume 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara Ciocolata neagra, mai benefica pentru vedere decat morcovul Care este diferenta dintre alergia si sensibilitatea la ciocolata