IMUNOSTIMULENT SRE CORYNEBACTERIUM PARVUM

Prospect

Publicat: 07 Mai 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Ce este Imunostimulent SRE Corynebacterium Parvum si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Este utilizat ca adjuvant in ansamblul celorlalte mijloace de terapie anticanceroasa, numai sub supraveghere medicala, pre- si postoperator, precum si in timpul radio- si/sau chimioterapiei. Se utilizeaza asociat cu vacinuri stafilococice in acneile severe si in alte infectii cronice rebele la tratament.

Mod de administrare

Produsul se administreaza subcutanat, in doze crescande: 0,1-0,3-0,5-0,7-1,0 ml. In continuare se repeta doza de 1 ml. Se fac 2 inoculari pe saptamana. Dupa administrarea unui total de 10 injectii, se fac alte 10 injectii la intervale de 1 pe saptamana. Apoi se continua cu o fiola la 2 saptamani, vreme indelungata, 1-2 ani sau peste. Inainte de inoculare, fiola se agita pentru omogenizarea continutului.

Atentionari si precautii

Contraindicatii

In general, tinand seama de indicatii, nu se vor retine de la acest tratament decat bolnavii in situatii speciale: stari febrile, hepatopatii, cardiopatii, nefropatii decompensate, stari tensionale etc.

Reactii adverse posibile

De regula, preparatul nu da reactii generale, iar reactiile locale apar rar si sunt limitate (eritem, induratie, fenomene dureroase locale). In cazul unei reactii importante, se amana inocularea si se revine la doza anterioara.

Informatii suplimentare

Compozitie

Preparatul Imunostimulent SRE Corynebacterium parvum este o suspensie de corpi bacterieni dintr-o tulpina de Corynebacterium parvum, in solutie salina fiziologica, in concentratie de 2,0-2,5 mg reziduu uscat/ml, inactivata prin caldura.

Citeste si despre:

Difteria - toxiinfectie cauzata de bacilul Klebs-Loeffler Riscurile legate de expunerea la agenti biologici in munca Faringita bacteriana - informatii esentiale Inotul in piscina publica: ce boli putem contracta? #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Infectii difuze extensive Gastroenterita - o problema de sanatate mereu actuala Informatii esentiale despre amigdalita Intoxicatia alimentara Importanta vaccinarii pentru persoanele in varsta!
Cere sfatul medicului ×