HOMEOVOX, drajeuri

Prospect

Publicat: 15 Decembrie 2009 | Actualizat: 16 Aprilie 2021

Compozitie

Fiecare drajeu contine: Aconitum napellus 3 CH 0,091 mg, Arum triphyllum 3 CH 0,091 mg, Ferrum phosphoricum 6 CH 0,091 mg, Calendula officinalis 6 CH 0,091 mg, Atropa belladonna 6 CH 0,091 mg, Mercurius solubilis 6 CH 0,091 mg, Hepar sulfur 6 CH 0,091 mg, Kalium bichromicum 6 CH 0,091 mg, Populus candicans 6 CH 0,091 mg, Bryonia 3 CH 0,091 mg, Spongia Tosta 6 CH 0,091 mg si excipienti: zahar, lactoza, amidon de porumb, stearat de magneziu, guma arabica, gelatina, talc, ceara alba de albine, ceara Carnauba.
Grupa farmacoterapeutica: homeopate cu indicatii terapeutice

Indicatii

Medicament homeopat utilizat in mod traditional in cazuri de oboseala a corzilor vocale, afonie, raguseala, laringita.

Contraindicatii

Hipersensibilitate la oricare dintre componentele medicamentului.

Precautii

Nu sunt necesare in cazul administrarii corecte a medicamentului.

Datorita continutului in lactoza, pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la galactoza, deficit de lactaza (Lapp) sau sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza nu trebuie sa utilizeze acest medicament.
Datorita continutului in zahar, pacientii cu afectiuni ereditare rare de intoleranta la fructoza, sindrom de malabsorbtie la glucoza-galactoza sau insuficienta a zaharazei-izomaltazei nu trebuie sa utilizeze acest medicament.

Doze si mod de administrare

Se administreaza pe cale orala.
Tratament: Doza recomandata este de 2 drajeuri din ora in ora, cu pauza in timpul meselor.
Profilaxie: Doza recomandata este de 2 drajeuri de 5 ori pe zi.
Drajeul se dizolva incet in cavitatea bucala (nu se inghite). in caz de ameliorare a simptomelor, se rareste administrarea.
La copii sub 6 ani se administreaza dupa dizolvare in apa.

Interactiuni

Nu prezinta interactiuni cu alte medicamente.

Sarcina si alaptare

Datorita lipsei datelor suficiente privind administrarea medicamentului in timpul sarcinii sau alaptarii, se recomanda a se evita administrarea medicamentului la gravide sau femei care alapteaza.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Medicamentul nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Reactii adverse

Nu se cunosc reactii adverse.

Daca manifestati orice reactii adverse, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului. Acestea includ orice reactii adverse nementionate in acest prospect. De asemenea, puteti raporta reactiile adverse directe prin intermediul:

Raportand reactiile adverse, puteti contribui la furnizarea de informatii suplimentare privind siguranta acestui medicament.

Supradozaj

Conform principiilor homeopatiei, se recomanda a nu se depasi doza recomandata.

Citeste si despre:

Consecintele unei supradoze de aspirina Asistenta medicala a prescolarilor, elevilor si studentilor Cosuri cadou elegante, cele mai inspirate alegeri din 2024, pentru medici de top Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente Candidoza bucala - cauze, simptome si tratament Lista completa a E-urilor si alimentele in care se gasesc