....

Boli cu transmitere sexuala

Postata de Dumitrescu41 cu 15 ani in urma.

Buna ziua...am o intrebare.Acum o luna am fost depistata cu sifilis, am urmat tratamentul cu moldamin, iar acum astept sa mai treaca 2 luni jumatate pentru a-mi reface analizele, sa vad daca mai sunt infectata...intrebarea mea este cam dupa cat timp ma pot gandi la un bebe,care sunt sansele ca el sa nu se infecteze de la mine? imi doresc foarte mult acest copil si ma bucur din suflet ca am facut analizele inainte sa apara vre-o eventuala sarcina, pentru ca altfel imi nenoroceam si copilul. Vreau sa stiu daca se poate face un tratament pentru ca, copilul sa nu se infecteze.
Va multumesc frumos!!
Astept raspunsul vostru

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

carmen658

acum 15 ani

Buna Oana,
Din cate stiu eu, daca tratamentul l-ai urmat si a decurs bine, nu exista o perioada de interzicere a procreerii. Poti sa faci copii de indata ce ai terminat acest tratament. Multa sanatate si mult succes.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Bogdan246

acum 15 ani

imi pare rau ca iti spun dar bebe nu mai poti sa faci niciodata tu vei avea tot restul vietii acel microb pe care il poti transmite copilului 100% ,fratele meu a avut sifilis acum 10 ani de atunci orice medic la care a fost ii spune ca nu poate avea copii ,imi pare rau

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Depistarea si prevenirea bolilor cu transmitere sexuala Sarcina si bolile cu transmitere sexuala Simptome ale bolilor cu transmitere sexuala Boli cu transmitere sexuala Boli cu transmitere sexuala (sifilisul, gonoreea, chlamydia, scabia, SIDA)

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×