:(:(:(:(:(

Boli genitale feminine

Postata de alina1037 cu 15 ani in urma.

pot sa raman insarcinata daca "el" nu a ejaculat in mine???adica a "scos-o" cu 3-4 secunde...tin sa mentin ca eu nu ama juns la orgasm...nu stiu daca are vreo legatura...pot sa raman sau nu???

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

simona166117244

acum 15 ani

Buna,
p***at intrerupt nu este o metoda anticonceptionala adevarata si nu este foarte efcienta. Exista riscul aparitiei unei sarcini folosind aceasta"metoda".
Pe viitor ar fi bine sa folosesti o metoda anticonceptionala mai sigura.
Numai bine!

Raspunde
 
0
 
Advertisement
rodica109119930

acum 15 ani

Controlul impulsului ejaculator poate fi o metoda contraceptiva eficienta doar daca barbatul a realizat un antrenament prealabil sustinut de cateva lunisi a ajuns la un control perfect asupra impulsului ejaculator, el putand ejacula doar atunci cand doreste.
Poti ramane insarcinata daca el ejaculeaza chiar si numai o picatura de sperma in interiorul vaginului vaginului.
Pentru a afla mai multe detalii despre cea mai potrivita metoda contraceptiva pentru cuplul vostru te sfatuiesc sa vorbesti cu un sexolog.

Cu respect, Aniela Sarcu, psiholog sexolog in cadrul Centrului Naturist de Evaluare a Sanatatii sSERAFIM. www.centrunaturist.ro

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Boli ale aparatului genital feminin - generalitati (vaginita, metrita, anexita) 6 simptome grave specifice bolilor sexuale feminine Afectiuni ale aparatului genital feminin Sarcina si bolile cu transmitere sexuala Ghid al bolii inflamatorii pelviene

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×