Categoria: Alimentatie sanatoasa
Descriere:
|
Efecte |
AHCC® (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza. Ciupercile provin din culturi ecologice japoneze si sunt cultivate in extract de tarate de orez. Procesul de fabricatie a AHCC® a fost dezvoltat si brevetat de Amino-Up Chemical Company din Sapporo, Japonia. Acest proces, extrem de complex, se desfasoara in conditii de laborator si include cultura amestecului de ciuperci intr-un mediu lichid, modificarea enzimatica obtinuta prin fermentare, apoi purificarea si uscarea prin refrigerare. Oligozaharidele din AHCC® au masa moleculara sub 5.000 Daltoni ceea ce le asigura bio-absorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale. In plus, AHCC® contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1.000 Daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare. AHCC® este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia. Incepand din anul 1994 se organizeaza anual, la Sapporo, Simpozionul Asociatiei pentru Cercetarea AHCC® la care participa peste 300 de medici si cercetatori.
- gamma-interferon: imunostimulator, antimicrobian, antiparazitar, antiviral, antiproliferativ (creste activitatea celulelor NK cu pana la 300%*, activeaza macrofagele, induce sinteza oxidului nitric)
- reducerea hiperglicemiei cauzata de secretia excesiva de adrenalina si cresterea sensibilitatii receptorilor celulari insulinici - reducerea actiunii enzimei ornitin decarboxilaza crescuta in stari cu potential de diviziune anormala
|
Pret: 271,00 RON (cu TVA)
Nr. vizualizari: 7520