Senzatie de urinare permanenta, cum scap?

Urinare excesiva

Postata de MembruMobileApp1522772730 cu 9 luni in urma.

De 3 săptămâni au început problemele mele. Au început cu senzatie la culcare de urinare desi de abia ma ridicasem de pe toaleta, am cumpărat urinal akut, am luat antibiotic ciprinol pana sa vad rezultatele de la sumarul de urina, asa mi-a dat dr de familie. După o săptămână am aflat ca nu am infecție urinară, mi-a zis sa merg la ginecologie, am mers, mi-a zis ca am vaginita și mi-a dat tratament, ovule și cremă, s-au înrăutățit simptomele, ma durea foarte tare locul și simțeam ca îmi explodează vezica încontinuu dacă nu ma duc la baie, am vorbit și mi-a dat antibiotic tavanic și pastile pt durere, toate fără niciun efect. Ulterior mi s-a făcut și mai rău, am început sa nu pot dormi, sa nu ma pot relaxa deloc, senzație de voma, am ajuns la urgente. Analizele au ieșit perfecte, sumarul de urina bun, la ecografie nu a ieșit nimic, consultul urologic a zis ca e ok.
Am observat ca dacă beau apa suficienta nu ma doare sau ustura dar senzația e urinară este permanentă, nu știu ce sa mai fac.
As face citoscopie dar am înțeles ca e destul de traumatizanta și e posibil sa nu am nimic în vezica sau sa nu se poată vedea dacă întra în spasm.
Mi-a mai zis cineva ca pot încerca un rmn, nu știu dacă s-ar vedea.
Sfătuiți-ma, va rog dacă ați trecut prin ceva similar și ați rezolvat.
Mulțumesc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului

acum 9 luni

Buna ziua,

Desi analizele de urina, ecografia, consultul urologic si chiar un tratament medicamentos medicii nu au reusit sa identifice si sa rezolve problema. Senzatia continuua de a urina, chiar daca vezica urinara pare sa fie goala, poate fi foarte deranjanta si afecteaza calitatea vietii.

Unele posibile cauze ale acestei stari ar putea fi o infectie a tractului urinar (desi analizele au rezultat negativ), o afectiune a vezicii urinare cum ar fi cistita interstitiala, o afectiune a rinichilor sau probleme ginecologice.

Tratamentul poate varia in functie de cauza, asa ca recomandarea este sa continuati investigatiile. Asadar, un RMN s-ar putea sa ofere mai multe informatii. Acesta poate ajuta la identificarea oricaror anomalii in structura vezicii urinare sau a tractului urinar.

De asemenea, ar putea fi utila si o consultatie la un urolog specializat sau chiar la un neurolog, deoarece problemele neurologice pot cauza adesea simptome urinare.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: www.clickmed.ro/medic/urologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Infectii-urinare/cistita-interstitiala-nu-ignorati-durerea-pelvina_9290
sfatulmedicului.ro/Afectiuni-ale-rinichilor/afectiuni-ale-rinichilor-si-cailor-urinare_19281

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Remedii naturiste pentru probleme urinare Hirsutismul – pilozitatea excesiva la femei Metode care ajuta in cazul incontinentei urinare Testul de urina: culoare, pH, prezenta nitritilor si a proteinelor Pierderea involuntara de urina: 10 situatii comune si modalitati de prevenire

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua