Postata de Utilizator11709393196 cu 4 luni in urma.
Bună ziua , am 20 ani, în urma unor probleme cu fierea, am dezvoltat un fel de stare anxioasa, care se manifestă prin palpitații, stres și dureri în partea stângă a pieptului, văzând ca simptomele nu dispar am fost la un cardiolog care mi-a diagnosticat ca am: tahicardie sinusală, BRD incomplet și regurgitare mitrală minimă , ca și tratament am primit vagostabyl 2x1 ; întrebarea mea este este dacă acest diagnostic poate duce la complicați pe viitor deoarece durerile în partea strângă din piept nu îmi dispar și palpitațiile uneori apar atunci când mă ridic brusc din pat sau pur și simplu când stau relaxată fără a avea vreo grijă.
Adauga raspunsacum 4 luni
Buna ziua,
Tahicardia sinusala, BRD incomplet si regurgitarea mitrala minora sunt afectiuni relativ comune si in general nu provoaca complicatii serioase in viitor, mai ales daca sunt gestionate corespunzator.
Tahicardia sinusala se refera la cresterea frecventei cardiace, ceea ce poate provoca senzatii de batai rapide sau puternice ale inimii. BRD incomplet este o tulburare a conductiei electrice a inimii care, in absenta altor probleme cardiace, este de obicei benigna. Regurgitarea mitrala minora este, de asemenea, destul de comuna si de obicei nu provoaca probleme.
Simptomele pe care le descrieti - palpitatii, senzatii de stres si dureri in piept - sunt toate simptome comune ale anxietatii. Daca tratamentul cu Vagostabyl nu a ajutat la ameliorarea simptomelor, ar fi util sa discutati optiunile cu medicul tau.
Cu toate acestea, este important sa continuati sa va monitorizati simptomele si sa consultati medicul daca acestea se agraveaza sau schimba. Durerea in piept poate fi un semn al unei probleme mai grave, cum ar fi boala de inima, chiar daca este mai putin probabila la varsta dvs.
De asemenea, daca palpitatiile devin mai frecvente sau provoaca ameteli sau lesinuri, ar trebui sa mergeti la camera de garda a unui spital de urgenta.
Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.
Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/cardiologie pentru a doua opinie si https://www.clickmed.ro/medic/psihologie pentru gestionarea stresului si anxietatii.
Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Boli-ale-inimii-si-vaselor/palpitatiile-semn-al-anxietatii-sau-al-unei-boli-de-inimai_15193
sfatulmedicului.ro/Tulburari-de-ritm-si-conducere/cand-devin-periculoase-palpitatiilei_17008
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua