Postata de comentarii utilizatori cu 16 ani in urma.
fac autovaccin ptr infectia cu coli si vreau sa va intreb daca pot asocia autovaccinul cu antibiotic,adica daca pe perioada vaccinarii se poate face antibiotic?deoarece infectia a recidivat in timpul in care eu fac autovaccinul.Acum nu stiu daca este o reactie de la vaccin sau pur si simplu mi-a aparut iar infectia? va multumesc.
Adauga raspunsacum 16 ani
Ar trebui sa mergi la doctorul care ti-a recomandat vaccinul pentru a vedea daca este o reactie a acestuia, nu este bine sa iei antibiotice de capul tau in asemenea situatii
acum 16 ani
Buna ,Mariana am si eu o rugaminte la tine ,am fost si eu diagnosticata acum aproape 2 ani cu ecoli ,am urmat nenumarate tratamente dar imi tot apare ,poti sa-mi spui si mie ce vaccin faci,si daca ai scurgeri urat mirositoare?
Multumesc si multa sanatate
acum 16 ani
si eu ma confrunt cu E -COLI de 3 ani nu am gasit remediu eficient pt infectia asta urinara ... mi a recomandata si mie medicul vaccinarea cu URO-VAXOM dar nu am urmat tratamentul deoarece luam antibiotic ... urovaxom se gas si sub forma de tablete( costa 120ron 30 pastile) este un imunostimulator... tratamentul se face pe timp indelungat si este f bun din cate stiu previne infectiile in organism intareste sistemul imunitar... am cerut si sfatul medicului de aici de pe site cu privire la acesta si mi l-a recomandat impreuna cu biseptol ( 1cp / zi ) timp de 2 luni.
acum 15 ani
pana la urma....cam dupa cat timp isi face efectul acest autovaccin.Il fac si eu, si dureaza 2 luni jumate.Cand se vede vreo ameliorare? Ati folosit si niste creme pe langa vaccin??! Va rog frumos care stiti sami raspundeti?! ca vreau si eu sa aflu ca sunt foarte curios!!
acum 8 ani
Cautati sursa bolii, pietre ronichi, paraziti intestinali, anyobiotice administrate indelung, anticonceptionale
Inainte de proba pentru urocultura, va spalati bine, se indeparteaza vulvele si se urineaza, proba fiind luata de la mijlocul jetuluo. Adica lasati urina sa curga si deabea dupa cateva secunde recoltati. Daca nu va spalati nu indepartati vulvele urina se contamineaza, asa scria un medic biolog pe un site.
Pentru ca vezica urinara trompele anexele uterul si colonil sunt apropiate ca anatomie , este usor de preluat unele de la altele. O diaree poate aduce in vezica urinara col uter vagin multe neplaceri. Asteptati sa va treaca diareea menstra raceala si pe urma faceti urocultura pentru ca multe dintre neajunsuri si le rezolva organismul singur. Beti apa multa, spala ductele urinare si inconvenientele pot disparea de la sine. Puteti bea si ceaiuri dar ideea este sa spele, ceaiurile maresc diureza si cantitatea de urina. Daca beti apa mai multa este acelasi lucru. Parazitii intestinali creeaza mediu microbian, ei nu ies intotdeauna la coprocultura dar exista alte analize care pot spune daca aveti: formula leucocitara, anigen ascaris oxiuri tenie.. Scoateti din alimentatie o perioada alimentele dulco acre, schimbati sursa de apa sau fierbeti-o. Citeam despre igiena, omul modern este curat, oil de limbric se poate lua si din aer, cum te aperi de asta.
acum 8 ani
Nu luati antibiotic in perioada vaccinarii.
acum 8 ani
Vaccinul urmareste echilibrarea in cazul dv ecoli cu celelalte microorganime. Deci vaccinul le echilibreaza, antibioticul vine si omoara si el ceva bacterii si iese un talmes balmes, adica s-ar putea sa va treziti cu sangerari sau diaree sau dimpotriva diaree depinde ce grupa de elemente a iesit invingatoare. Vaccinurile nu se fac nici la o luna dupa cura cu antibiotic pentru ca antibioticele au actiune uneori so 1 an , deasemenea nu se iau antibiotice dupa vaccin (pana la 3 luni poate si mai mult uitayi-va pe net cat, nu intrebati decat medicul care a facut vaccinul)
acum 8 ani
Infectia a recidivat pentru ca n-ati respectat cele scrise de mine mai sus.
acum 3 luni
Am infectie cuE colii cu ce vaccin pot sa scap?
acum 3 luni
Buna ziua,
Nu exista vaccin impotriva infectiei cu E. coli.
Tratamentul pentru aceasta infectie se bazeaza, de obicei, pe hidratare pentru a preveni deshidratarea si controlul simptomelor. Uneori, pot fi prescrise medicamente pentru a ajuta la eliminarea bacteriei.
Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.
Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/boli-infectioase
Articol de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Toxiinfectii-alimentare/infectia-cu-escherichia-coli_6730
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua