Ovule lomexin pareri?

Intrebari noi

Postata de Utilizator11732823474 cu 5 ore in urma.

Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu o situatie neplacuta. Am avut un herpes vaginal pe care am incercat sa il tratez cu acicloviz crema, dar nu a trecut..s a ameliorat disconfortul pt 2-3 zile dar dupa a reaparut..am apelat la aciclovir pastile pe care le luam la 4 ore pe timp de zi. Nu stiam ca trebuie sa iau si probiotic pt aceste pastile aciclovir si am facut o candidoza..astfel nu am terminat tratamentul complet cu aciclovir si am inceput tratarea candidozei…spalaturi, creme, ovule etc.. A venit perioada menstruala, a si trecut si nu mai simteam niciun deranj ma gandeam ca poate s a curatat candidoza, am avut contact fara disconfort, iar doctorita mi a recomandat sa iau floral’aise pt refacerea florei vaginale, la 3 zile de tratament cu aceste pastilute iarasi incepuse o candidoza, mancarimi usoare, scurgeri putine.. am zis sa o iau din timp ca sa nu ma intoarca asa ca am folosit lomexin ovule 1000 mg. Dupa primul ovul, pe care l am administrat aseara am inceput sa am niste scurgeri ft puternice si pe langa asta usturime la urinare, simt ca niste intepaturi. Va rog daca a mai patit cineva!! Sa mai administrez al doilea ovul? Oare este posibil aceasta scurgere pe care o am acum sa fie “curatarea” de secretii din interior? Doctorita mea este in spital si o gasesc foarte greu. Apreciez orice sugestie 🙏🏻

Adauga raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua