Sper ca acest articol sa va faca ziua mai buna .

Hepatita

Postata de The river cu 10 ani in urma.

Oamenii de ştiinţă ruşi ştiu cum trebuie tratată eficient hepatita C
Această boală periculoasă pe care medicii o numesc „ucigaşul blând”, va putea fi învinsă. Dezvoltatorii ruşi de medicamente au prezentat un nou preparat eficient împotriva hepatitei C. El vindecă până la 85% din cazurile de îmbolnăvire şi nu are efecte secundare.
Până în prezent, un asemenea rezultat nu a putut fi obţinut nici măcar cu ajutorul unei terapii combinate intense.
Purtătorul virusului hepatitei C, timp de mulţi ani poate să nu ştie că este infectat. „Ucigaşul blând” nu poate fi depistat clinic în momentul contaminării. Iar în viitor el poate provoca ciroză sau carcinom. Eficienţa schemelor standard de tratament nu depăşeşte 50-70%. În plus, ele sunt nocive deoarece dau efecte secundare.
Dezvoltatorii ruşi de medicamente inovatoare au prezentat un preparat de generaţie nouă – narlaprevir, care vindecă până la 85% din cazurile de hepatită C şi practic nu are efecte secundare. Avantajul lui este efectul antiviral direct: preparatul blochează replicarea intracelulară a virusului. El este produs sub formă de pastile în loc de injecţii şi de aceea este suportat mai uşor de bolnavi. Narlaprevir trebuie să fie luat o singură dată pe zi şi nu duce la intoxicaţii.
În cadrul studiilor clinice, utilizarea medicamentului narlaprevir în combinaţie cu terapia standard a dus la reducerea rapidă a nivelului virusului hepatitei C în sângele majorităţii pacienţilor.
La începutul lunii noiembrie, preparatul a fost prezentat consiliului de experţi în cadrul celui de-al 64-lea congres anual al Asociaţiei americane pentru Studierea Ficatului (AASLD) de la Washington, care a reunit medici de boli infecţioase din întreaga lume. Potrivit experţilor din Europa, Rusia şi SUA, într-o serie de ţări, narlaprevir va ocupa un loc-cheie printre preparatele cu acţiune directă în tratamentul hepatitei C.
Medicamentul va fi lansat pe piaţă în anul 2017.

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

michelle30

acum 9 ani

abia asteptam sa ajunga si la noi, macar este o speranta!

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Informatii esentiale despre biopsia hepatica Hepatitele Insuficienta hepatica Includerea in tratamentul antiviral pentru hepatitele cronice Hepatita B si noile ghiduri de tratament

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×