Hepatite

Hepatita

Postata de Andreixx cu 8 ani in urma.

Buna ziua. De ceva vreme am observat ca, culoarea ochilor mei are o tentativa spre galben. Din tot ce m-am documentat ingalbenirea ochilor(icterul) este un semn ca as avea hepatita. Alte semne nu am cum ar fi pofta de mancare, greata, varsatrui, dureri de cap, oboseala pierderea concentrarii, dureri abdominale, urina rosiatica( este chiar incolora), etc. M-am documentat si despre cum pot intra in contact cu aceasta boala. Acum depinde de fiecare virus hepatic. B si C ar fi imposibil sa le am. A putin probail. Acum am 2 intrebari. Ce sanse am sa am hepatita, si care dintre ele? SI daca icterul poate sa apara si de la alta boala? Nu vreau sa imi spuneti ca trebuie sa ma duc la doctor ca sa aflu, doresc niste pareri si va multup***asc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

Iustin19

acum 8 ani

Salut ! poate nu sunt in masura sa iti raspund , dar te intreb : consumi bauturi alcoolice si fumezi ?
Mie personal incepeau sa se ingalbeneasca globurile oculare de la consumul excesiv de alcool si 1-2 pachete de tigari pe zi. La un momentdat ma intrebam si eu daca am cumva hepatita ; totul si-a revenit la normal dupa ce am lasat totul :)

Raspunde
 
0
 
Andreixx

acum 8 ani

Nu fumez si de baut nu prea beau.. adica doar la anumite evenimente, foarte rar. Am observat, dupa ce beau se mareste intensitatea ingalbenirii, dar tot nu dispare.

Raspunde
 
0
 
Dr. Lavinia Ivanescu

acum 8 ani

Buna ziua , cauzele pentru icter sunt nenumarate : hepatita cu virus B , cu virus C , cu virusul hepatic A , litiaza biliara obstructiva si atunci vorbim de icter mecanic , alte boli ale ficatului precum hepatita toxic-nutritionala, etc . Cateodata ni se pare ca avem ochii galbeni dar nu este neaparat icter. Daca nu vreti sa ajungeti la medic - desi va recomand cu tarie acest lucru, va puteti face urmatoarele analize (Bilirubina directa , bilirubina totala ) pentru a afla daca icterul dumneavoastra este real sau nu . Daca aceste analize sunt modificate atunci este esential sa va vada un medic , de preferat medicul de familie .

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Informatii esentiale despre biopsia hepatica Hepatitele Insuficienta hepatica Includerea in tratamentul antiviral pentru hepatitele cronice Hepatita B si noile ghiduri de tratament

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua