hepatita c

Hepatita

Postata de michelle30 cu 10 ani in urma.

buna ziua,
am si eu o intrebare: se poate ca virusul c sa iasa pozitiv (anticorpi 11)..iar viremia sa fie nedetectabila? ce inseamna asta?mai exista virusul sau nu in sange? va multumesc!!!!

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

Hepatita nu este cauzata de virusi !

acum 10 ani

Hepatita nu se face de la un virus !
Un virus exista doar pe hartie, in reviste si la TV si in capul medicilor. Insa un virus de hepatita nu a putut fi dovedit pana acum in mod stiintific. Ori crezi in virusi ori in balauri care scot flacari pe nari este acelasi lucru. Povesti de facut frica la copii.

"Viremia" nu poate numara virsuii , desi se numeste asa in mod perves. Testul detecteaza doar prezenta unor proteine din sange si in sange sunt destule proteine al caror numar se maresc atunci cand ceva nu mai functioneaza corect.

Hepatita C se face de la medicamente chimice.
Hepatita A si B are o cauza emotionala se face atunci cand
cineva are impresia ca "moare de foame" sau ca nu mai are mancare sau bani de mancare. Deci poate aparea cand cineva isi pierde job-ul sau cand cineva si-a pierdut banii...sau cand cineva crede ca nu mai poate avea tranzit intestinal sau mancarea (de ex. la un bolnav care are cancer de colon).

La nou-nascuti hepatita apare la cei care nu pot sa suga bine la san sau nu primesc destula mancare.

Daca cineva este intoxicat cu chimicale sau ia medicamente chimice nu mai face hepatita A sau B ci C !

Peste 50% din cei care iau citostatice si peste 20% din cei care iau prea multe medicamente si sunt slabiti dau in hepatita C. Adica in toxifiere cu medicamente toxice.

Medicina a inventat virusii doar ca sa nu spuna "habar nu avem de la ce provine hepatita" sau ca sa faca bani vanzand medicamente care chipurile "omoara virusii" sau ambele.

Hepatita trece de la sine, fara medicamente ! Ca si pe vremea lui Ceausescu: atunci se trata hepatita doar cu dieta si rabdare, fara medicamente. Ce functiona atunci functioneaza si azi.

Azi se dau medicamente toxice care impiedica vindecarea si intoxica corpul, distruge ficatul si sangele.
Cu frica de niste virusi invizibili, nemasurabili si nedovediti niciodata in mod stiintific fraieri de pacienti pot fi manip**ati usor.

Medicina de azi stie tot asa de putin ca si in evul mediu. Singura diferenta este ca spre deosebire de evul mediu au la dispozitie azi mult mai multe toxine de intoxicat corpul si ceva analize mincinoase ca sa ajuta la facut frica pacientului. Care la randul lui este la fel de putin stiutor ca si in evul mediu. Totul se bazeaza pe frica si credinta.


Citeste cartile de aici si uita-te la filme ca sa intelegi cauzele adevarate ale bolilor cat si modul lor de vindecare si de desfasurare.
http://s*****a/t3144-filme-si-carti-despre-noua-medicina-germana

Raspunde
 
0
 
eu

acum 10 ani

Esti facut varza, un mai vorbi ca sa te afli in treaba, eu iti pot spune din proprie experienta ca hepatita c nu este produsa de toxicitatea cu medicamente sau substante chimice cum spui tu, eu nu am luat in viata mea ccred mai mult de 5 aspirine si 2 polidine si acum 5 ani la niste analize intamplatoare m-au gasit cu hepatita c, asa ca nu mai incurca lumea cu ideile tale nefondate...!

Raspunde
 
1
 
hepatita de la medicamente

acum 10 ani

De pe site-ul http://www.farmaciata.ro/boli-ale-ficatului/item/32-hepatita-cronica


Hepatita cronica poate fi produsa de diverse medicamente: Izoniazida, Metildopa, Nitrofurantoin, posibil si de Acetaminofen. Mecanismul patogenic este diferit de la un medicament la altul, poate fi un raspuns imun alterat, un metabolism intermediar citotoxic, un defect metabolic determinat genetic.
Multe cazuri de hepatita cronica nu sunt virale si nici medicamentoase; ele sunt idopatice. O proportie importanta a acestora are elemente imunologice importante (hepatita autoimuna).

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Informatii esentiale despre biopsia hepatica Hepatitele Insuficienta hepatica Includerea in tratamentul antiviral pentru hepatitele cronice Hepatita B si noile ghiduri de tratament

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua