Postata de alina_dana cu 14 ani in urma.
Buna ziua!Am hepatita C! V-as ruga sa-mi raspundeti la 2 intrebari:in cazul meu pot sa adaug in compoturi sau in gemuri acid salicilic sau daca nu exista un inlocuitor? Stie cineva un alt tratament pentru hepatita cronica virala C in afara de interferon?Precizez ca am si factor reumatoid prezent.Va multumesc.
Adauga raspunsacum 14 ani
Pentru hepatita C, un tratament foarte bun este Immunocal, care, prin stimularea sintezei glutationului la nivelul ficatului, duce la scanderea considerabila a incarcaturii virale.
Exista o multitudine de articole de specialitate cu privire la importanta glutationului in celulele noastre. In carte "Ficatul-salvatorul dumneavoastra este in pericol" scrisa de Charles Byrau, autorul descrie tratamentul cu Immunocal ca fiind ideal in tratarea hepatitei virale.
Immunocal este un concentrat de proteine din zer, brevetat si patentat de catre firma de cercetari medicale Immunotec Research din Canada.
Immunocal furnizeaza organismului cisteina, un precursor al glutationului.
Ce este glutationul?
Glutationul, denumit si "proteina vietii", este o tri-peptida care contine aminoacizii cisteina, glicina si acid glutamic. Glutationul are functie de coenzima in numeroase reactii de oxidoreducere. Acesta foloseste ca antioxidant, reactionand cu agentii oxidanti potential periculosi, oxidandu-i. Acest lucru este important in functionarea normala a proteinelor, hemoglobinei, lipidelor membranare. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu longevitatea.
Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.
Efectele benefice ale glutationului sunt:
- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor în exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza împotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si îi transforma din substante liposolubile în componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit “antioxidantul miraculos”; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major în patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive;
- protejeaza împotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza împotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator- puternic antiviral în infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare împotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant în tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic în tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase în hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei în diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza împotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant în stari casectice (stare generala p***a, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta în greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool
Immunocal contine o serie de proteine diferite cu proprietati functionale si structurale speciale, care impreuna ofera o combinatie de beneficii importante pentru sanatate.
Denumirea Immunocal se refera la efectele sale asupra functiilor imunitare. Afirmatia care atesta ca Immunocal este eficace in mentinerea unui sistem imunitar puternic este oficial aprobata de Health Canada. Cei mai multi oameni stiu ca medicina moderna este inca relativ neputincioasa in fata unor epidemii virale cum sunt HIV, SARS sau a virusilor gripei. In vremuri de globalizare si de crestere a activitatilor si a calatoriilor la nivel international, este doar o chestiune de timp ca o noua epidemie sa se raspandeasca pe tot globul. In plus, indiferent de aceste amenintari globale, fiecare dintre noi se confrunta cu un bagaj constant de raceli si gripe. Intrebarea decisiva este daca virusii intalniti pentru prima data vor fi eliminati de catre sistemul nostru imunitar sau vor ramane si se vor manifesta sub forma bolilor. Acest lucru decisiv depinde de capacitatea sistemului nostru imunitar, indiferent daca acest moment este intr-un viitor apropiat sau mai indepartat. O persoana care ia Immunocal in fiecare zi este cel mai bine pregatit pentru acest moment.
Efectul produsului Immunocal asupra sistemului imunitar este in principal mediat de continutul sau ridicat de cisteina. Cisteina este un precursorul al glutationului, care joaca un rol-cheie in functionarea sistemului imunitar. El este de asemeni foarte important in proliferarea limfocitelor, celule care mediaza raspunsuri imune specifice. Concentratiile de cisteina si de glutation sunt strans legate de un puternic si progresiv declin legat de imbatranire, care incepe la varsta de 30 de ani. Prin urmare, persoanele mai in varsta vor simti mult mai pronuntat beneficiile consumului de Immunocal.
acum 14 ani
Mai sunt tratamentele homeopatice. Un homeopat bun, si sunt din acestia in tara, poate face un tratament potrivit pentru boala ta.
Cat despre compoturi ... Eu mi-am cumparat o lada frigorifica mica, Arctic (1m X 0,8m X 0,9m). Pun in ea legume si fructe multe: prune, piersici, zarzare, corcoduse, boabe de strugure, visine, cirese. Le pun separat in pungi sau amestec de fructe cat trebuie pentru un compot. Cand e nevoie iau cate un pumn din fiecare sau cate o punga si le pun asa inghetate direct in apa care fierbe. Compotul este la fel de bun ca vara si nu contine nici un fel de conservanti.
acum 14 ani
eu sunt sub tratament cu pegyntron interferon si ribavirina...[mentionez ca am hep C]dupa 9 injectii rezultatul a fost negativ ...acum sunt la a 31-a...mai am inca 18 si cu ajutorul celui de sus o sa fie ok..ce pot spune ca inceputul a fost ff usor la mine ...acum imi este mai greu ca am facut anemie cum era de asteptat..apoi fff nervoasa in rest lupt cu boala..eu doresc la toata lumea multa sanatate si daca se vrea cu adevarat [cu sacrificii marii] se poate lupta cu boala..
acum 13 ani
V-as ruga mult daca se poate sa-mi spuneti mai multe despre reactiile pe care le-ati avut la interferon si ribavirina.Acum cum va simtiti? Luati si alt tratament in afara de interferon? Ceaiuri, altceva?Mie imi este frica de reactiile interferonului si in plus am factor reumatoid crescut, sunt alergica la diclofenac, penicilina, no-spa.Va multumesc anticipat.
acum 14 ani
ma bucur ca tratamentul a dat roade si ca esti optimista eu am virusul hepatic b si sunt speriata rau am si un bebelus si sper sa nu fie infectat si el inca nu i-am facut analizele pt ca medicul de fam a zis k e prea mic adresa mea de mess magda_242000 dak vrei sa vb poate imi explici si mie mai multe despre boala asta as vrea sa fiu si eu la fel de optimista cum esti tu dar...SANATATE MULTA
acum 13 ani
CONSUMA MULTA BRINZA DULCE DE VACA DIN LAPTE DE CASA SMINTINIT
acum 13 ani
Eu nu mam facut bine .
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua