Postata de marcelam cu 14 ani in urma.
hepatita b. analize : tgo=32, tgp= 68, alb=48.24%, electroforeza: alfa1=5.12%, alfa2=15,44%, beta=9.62%, gama=21.58%. Pana acum a folosit esentiale si spirulina. Acum a intrerupt aceste medicamente si a inceput cu BIO BRAN 1000. ESTE BINE? Este vorba de un baiat de 23 ani care i-a fost descoperita boala la o donatie pt.un bolnav. Va rog sa ne ajutati cu un raspuns
Adauga raspunsacum 14 ani
Stimata doamna, un lucru extraordinar de bun pe care ati putea sa-l faceti pentru acest copil este sa incepeti sa-i administrati Immunocal.
IMMUNOCAL este un produs concentrat din proteine alimentare naturale, brevetat in SUA in categoria de FDA GRAS (general recunoscute ca fiind sigure), care ajuta organismul in mentinerea concentratiilor optime de glutation (GSH), prin furnizarea de precursori necesari pentru sinteza intracelulara a glutationului. Este dovedit clinic pentru capacitatea lui de a ridica valorile glutationului.
Glutationul este o tripeptida fabricata intracelular din constituentii sai, aminoacizii L-glutamat, L-cisteina si glicina. Grupul Sulfhidril(tioli) (SH) de cisteina este responsabil pentru activitatea biologica a glutationului. Furnizarea acestui aminoacid este factorul limita in sinteza glutationului in celule, deoarece cisteina biodisponibila este relativ rara in produsele alimentare.
Immunocal este o proteina din zer de bovine izolat, special pregatita astfel incat sa ofere o sursa bogata de cisteina biodisponibila. Immunocal poate fi astfel perceput ca un sistem de livrare a cisteinei.
Optimizarea nivelului de glutation intracelular la bolnavii de hepatita este cruciala.
Ficatul este cel mai mare depozit de glutation dar, in concentratii mari, glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee.
Glutationul are multiple functii:
• Este principalul antioxidant endogen produs de celule, care participa direct la neutralizarea radicalilor liberi şi a compuşilor oxigenului reactiv, precum şi la mentinerea antioxidantilor exogeni cum ar fi vitaminele C şi E, in forma lor redusa (activa).
• Prin conjugare directa, detoxifica multi xenobiotici (compuşi straini) precum şi agenti cancerigeni, deopotriva organici şi anorganici.
• Este esential pentru capacitatea sistemului imunitar de a-si exercita intregul sau potential, de exemplu: (1) moduleaza prezentarea antigen limfocitelor, influentand astfel productia de citokina şi tipul de raspuns (celular sau umoral) care se dezvolta; (2) consolideaza proliferarea limfocitelor creascand astfel magnitudinea de raspuns; (3) consolideaza activitatea de ucidere a celulelor T citotoxice si a celulelor NK şi (4) reglementeaza apoptoza, mentinand astfel control asupra raspunsului imun.
• Joaca un rol fundamental in numeroase reactii biochimice si metabolice, cum ar fi sinteza si reparatia ADN-ului, sinteza proteinelor, sinteza de prostaglandine, transportul de aminoacizi şi activarea enzimelor. Astfel, fiecare sistem din organism pot fi afectat de starea sistemului de glutation, mai ales sistemul imunitar, sistemul nervos, sistemul gastro-intestinal şi plamanii.
Asadar, stimularea biosintezei glutationului va face o mare diferenta in tratarea copilului dvs.
Pentru informatii suplimentare vizitati
http://www.romedic.ro/immunocal
http://immunocal.ro/
acum 14 ani
multumesc din suflet
acum 14 ani
Sfatul meu este sa mergeti la un medic infectionist, daca sunteti din Bucuresti (sau chiar din alta parte , daca tb neaparat & pt a evita ceva mai grav) mergeti la Matei Bals (Colentina) -dar personal am fost acolo si medicul nu si-a dat chiar atat interesul, fiind mai importanta "contributia" de fiecare data...depinde la ce medic nimeriti... mai bine la Institutul Fundeni, sectia Gastro, si eu am de gand sa merg pt a-mi monitoriza hepatita B. Momentan am suferit si o operatie pe ficat- un chist hidatic de 7 cm plus scoaterea colecistului si va mai dura putin recuperarea... dar cu prima ocazie, merg acolo pt investigatii... la chirurgie au fost medici extraordinari, o sa cer o recomandare si pt sectia gastro. Au aparatura , Fibroscan, Fibromax, fac seturi de analize, poate ca unele se si platesc , dar isi dau interesul. Eu am avut ghinionul anul trecut de a descoperi hepatita b cronicizata, analizele hepatice sunt normale, am reusit sa trec si de o operatie grea nu mai mult de acum 3 saptamani , dar ma ingrijoreaza ca aveam viremia 25.178 UI/ml (85.856 copii /ml) foarte aproape de limita de 100.000 pt care am inteles ca ar fi necesar tratam cu interferon... anul trecut am facut analizele si am ramas cu ele neinterpretate, asta ca idee de profesionalism din partea unor cadre medicale... am platit enorm... sper cu voia Domnului de acum un an sa nu mai fie atat sau sa nu fi avansat... o sa vad in urma analizelor si consultatiei de specialitate... mi-as dori sa evit pe cat posibil interferonul... dar...Cu Dzeu inainte, mai mult noi ce putem face...
Nu va luati dupa sfaturi si tratamente dupa ureche, sunt multi care doresc sa isi c***aa produsele promitand marea cu sarea. Cautati un medic bun si va va indruma exact ce tb facut. Complexul de analize luate si interpretate in totalitate sunt defiitorii si spun fff mult despre evolutia si recomandarile urmatoare.
Multa sanatate va doresc !
acum 14 ani
Ca o completare , si mie mi s-a recomandat regim alimetar orientativ, nu este extrem de restrictiv, dar e foarte bine de tinut...se poate gasi si pe site-ul http://www.hepatite.ro/ ,
http://www.hep.ro/alimentatie-diete/ ,
http://www.hepatite.ro/diverse/2009/regimul-alimentar-in-bolile-de-ficat-571/
... si ca ajutatoare si protectoare Silimarina 1000 mg- 1 cps pe zi, Omega 3- 2cps /zi, Antioxidanti A, C , E (este un complex de la Walmark ce le contine pe toate) 2 cps /zi. Acestea sunt suplimente care ajuta extraordinar functia de regenerare a ficatului si de protectie, in special Silimarina (extract de armurariu) . Se pot lua toata viata fara probleme.
Multa sanatate !
acum 13 ani
Doamna Elyana, si Immunocal-ul e tot un antioxidant si nu e medicament, este supliment alimentar pe baza de proteine din zer de lapte, asadar natural si fara efecte negative. Daca dvs ati auzit doar de Omega3 si de vitaminele A, C, E, nu inseamna ca acolo se termina antioxidantii.
Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.
Eu am luat Immunocal pentru astm bronsic si m-am tratat, nu mai am nimic.
acum 9 ani
am 55ani sufar de peste 25ani de hep.cro.tip b. de 3 ani mia fost descoperit si d. deci am infectie b+d iar de 2ani diagnosticul a fost de ciroza cu varice esovagiene grd.1,sunt sub observatie la spit.univ.Cisanello din Pisa.Nu sunt deocamdata trecut pe o lista de asteptare pt. un transplant,ma simt bine,am facut 2 cicluri de interferon virusul b dupa ultimile analize nu este detectabil dar d exista,ceea ce ma ingrijoreaza un pic sunt transaminzele TGO-175 iar TGP-285,viremia este HBV-DNA 0,igM anti-HDV 0,52,HDV-RNA detectabil bilirubina totala 0,71 fosfataza alcalina 75 tin regim nu consum alcol.Rugamintea mea este daca cineva stie vreun medicament s-au ori ce alceva pt.a reduce un pic transaminazele pt.ca nu vreau sa mai fac alt ciclu de interferon.......multumesc.
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua