acum 13 ani
Reactii adverse
Rivotril nu are efecte negative asupra sangelui, rinichilor sau ficatului si este bine tolerat de tractul digestiv. Chiar si in cazul unui tratament de lunga durata, Rivotril nu a avut efecte negative asupra vreunui organ. Reactiile adverse produse in urma tratamentului cu Rivotril sunt de natura sedativa si relaxanta a musculaturii si se manifesta cel mai frecvent sub forma de oboseala, somnolenta si ataxie, simptome care sunt dependente de doza. Ulterior, in cursul tratamentului, mai ales la copii, pot aparea tulburari de comportament, de exemplu fenomene de excitatie, iritabilitate si agresivitate. S-au putut observa ocazional: depresie respiratorie, incontinenta urinara, hipotonie musculara, tulburari vizuale si de coordonare. Reactiile adverse sunt pasagere si dispar spontan in cursul tratamentului. Ele apar de obicei la inceputul tratamentului si pot fi reduse sau evitate, daca doza este crescuta lent. Rivotril la sugari sau la copii mici poate creste cantitatea secretiilor salivare sau bronsice, motiv pentru care este necesara atentie deosebita in asigurarea libertatii cailor respiratorii.
acum 11 ani
daca este indicat in epilepsii mie de ce mi la recomandat pt contractii musculare pe care le am in urma unui AVCZ
acum 11 ani
nu preaam incredere in acest medicament
acum 8 ani
-si eu folosesc Rivotril de 2mg 1-0-1 din pacate de aproape 10 ani,dar uneori mai resimt si in prezent fenomene de somnolente si oboseala,dar asta e ,nu am incotro pentru a-mi mentine sub control boala de care sufar inca din copilarie epilepsia,care de-a lungului s-a agravat
-eu va doresc tuturor sa va puteti mentine afectiunile de care suferiti cel putin la stadiul actual,daca nu si definitiv,ceea ce m-ar bucura din tot sufletul.
-cu bani se spune ca iti poti cumpara orice iti doresti,dar sanatatea in nici un caz,de,de aceea trebuie sa avem grija de ea dupa cum bine spune o vorba ''''CA DE OCHII NOSTRI DIN CAP''''.
Cu deosebita pretenie,
Adrian
Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare
sau adauga o intrebare noua
Adauga o intrebare noua