glicemie mica

Diverse

Postata de diana_anaid cu 13 ani in urma.

poate da glicemia mica covulsii, stari de ameteala si tremuraturi?
e vorba de un copil de 3 ani si glicemia este 62 si a fost si 54

Adauga raspuns

Raspunsuri (6)

Medic Epuran

acum 13 ani

Hipoglicemia poate da convulsii, tremurături şi stări de ameţeală. Pentru detalii legate de simptomatologia hipoglicemiei, intraţi pe site-ul sfatulmedicului.ro

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Tibi

acum 13 ani

Chiar si inconstienta,adica sa faca niste lucruri ieste din comun.deoarece lucreaza subcontientul.in situatiile astea este bine sa i se dea un paharel de apa in care s-a dizolvat in prealabil cam 7-8 lingurite de zahar.Dar sa nu i se dea totul deodata ci treptat.

Raspunde
 
0
 
dorina

acum 13 ani

glicemia nu ste pra mare , dar te rog sa mergi la un neurolog , nu e de joaca cu , convulsiile , pot veni si din cauza calciului , sanatate multa (nu sunt medic dar am si eu in fam.
)

Raspunde
 
0
 
Anca Iliescu

acum 13 ani

Hipoglicemia anunta un viitor diabet asa ca ar fi bine sa mergeti la un diabetolog/nutritionist bun care sa va spuna exact ce aveti de facut. Convulsiile pot fi datorate si altor factori declansatori si NU LE IGNORATI. Se pot produce leziuni cerebrale ireversibile. La un control medical amanuntit ati putea descoperi cauzele simptomelor descrise si ati putea lua masuri din timp. Sanatate multa !

Raspunde
 
0
 
Tudor Mona

acum 13 ani

Ameteala, tremuraturile si starea de sete continua sunt specifice celor cu diabet si celor cu glicemia mica, insa convulsiile sunt legate de probleme neurologice mai ales ca este vorba de un copil de trei ani rugamintea mea este sa apelati la serviciile unui medic in boli de nutritie si un medic neurolog. Acesta este sfatul meu fara a va crea panica dar este de urmat. Multa sanatate va doresc !

Raspunde
 
0
 
ioan

acum 13 ani

Nu atitudinii alarmiste!
Si totusi.... Am trecut prin asa ceva. La Tubingen a fost pus diagnosticul de lipsa parat-hormon. Ma consider norocos, evolutia sub tratament a fost foarte buna. Insa am vazut si acum cazuri similare tratate de neurologi: copii condamnati la ... legumizare!
Sugestie: Apelati la endocrinolog cu specializare pediatrica - exista si in Romania. Numai daca analizele nu prezinta modificari semnificative, se apeleaza la neurolog. Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu neurologii, dar prea multi copii din Romania au ajuns legume prin ''bunavointa'' lor ! De cele mai multe ori, efectul bolii este o manifestare cu trimitere in sfera neuro, dar cauza este hormonala.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Remedii surprinzatoare pentru diverse probleme de sanatate Cum sa interpretati diversele tipuri de dureri de cap Relatia dintre regimul alimentar si diverse boli Durata regimurilor alimentare recomandate in diverse afectiuni Anestezia in diverse investigatii: endoscopii, biopsii, laparoscopii sau alte investigatii exploratorii

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×