Stafilococ auriu

Boli genitale feminine

Postata de Anca385120813 cu 13 ani in urma.

Sunt însărcinata în 32 săptămâni și în urma unei analize (secreții vaginale), am descoperit stafilococ auriu. În exudatul faringian rezultatul fiind klebsiella pneumonia, ambele au antibiograma. Pe lângă alte antibiotice care se poate trata, Ciprinolulu este indicat în ambele situații. În ce măsura poate afecta fătul aceste infecții?. stafilococul auriu se poate transmite la copil?(chiar dacă sunt pentru cezariana). Mulțumesc frumos!

Adauga raspuns

Raspunsuri (6)

Ionescu

acum 13 ani

De ce vreti sa apelati chiar la antibiotice in timpul sarcinii ? Mai alesa ca intreaga lume
nu se cunoaste oficial un singur antibiotic la care Stafilococul auriu sa nu fie rezistent !
In Germania mor in spitale oficial cam 50.000 de pacienti anual din cauza la acest patogen si tocmai ca nu exista antibiotice eficiente contra lui. Daca Ciprinolulu acesta ar fi bun de ceva cu siguranta
ca nemtii ar fi stiut de el.

Prezenta unui microb insa nu inseamna neaparat si boala sau pericol de ceva, este numai vorba
de o prezenta. Sunt oameni care au multe bacterii si virusi patogeni in organism dar nu au si bolile creeate de ei. Daca va speriati de prezenta unui microb iesit la analiza riscati un tratament inutil.
Mai importante sunt simptomele pe care le aveti, acelea trebuie tratate si nu combatut un
micrib in speranta ca va fi eliminat. Este asbolut imposibil acest lucru si cu atat mai putin cu un antibiotic luat o singura data.

Exista tratamente homeopate fara efecte secundare si care sunt mai eficente decat toate aceste antibiotice cu efecte secundare sigure. Mergeti mai degaraba la un medic homeopat.

In timpul sarcinii mamele ar trebuie sa evite toate medicamentele chimice, pe cat posibil si sa apeleze la remedii homeopate sau naturiste. Mai ales ca NICI UN SINGUR MICROB nu a avut curajul sa devina rezistent la acestea din urma in ultimii 6000 de ani.

De fapt microbii nu au devenit rezistenti la nimic, dar este un adevar neplacut atat pt. concerne cat si pt. medicina cu privire la faptul ca medicamentele chimice nu functioneaza de fel si deci se intoarce roata ca sa nu se prinda nimeni de ce se fac mereu medicamente noi. In nici un caz din cauza microbilor schimbatori si a "rezistentei." ci din alte motive (patente, c***a, sperante noi in medicamente noi, etc.)

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Sheila

acum 13 ani

Dr Ionescu de ce nu instiintati si medicii nemti de aceste remedii, lasati bietii oameni sa moara

Raspunde
 
0
 
alex

acum 13 ani

Atentie maxima, doamna! Individul de mai sus nu e doctor! Cititi mai multe rubrici sa vedeti ce raspunsuri aberante are si cum se cearta cu toti cei a caror raspunsuri nu ii convin. Un medic al forumului se autentifica din contul personal de pe site si apare in chenar rosuunde poate fi verificata activitatea profesionala si studiile acestuia.

Raspunde
 
0
 
hela

acum 13 ani

Doamna, mergeti la medic si faceti ce va spune, nu va ghidati dupa ce se scrie pe un forum. Este mult prea grava situatia dvs ca sa urmati astfel de sfaturi.
Sanatate!

Raspunde
 
0
 
Sanda M.

acum 13 ani

Si eu am fost la un medic homeopat cand am fost insarcinata, aveam o infectie in gat si nu am vrut sa iau antibiotice. Si mi-a dat medicul niste bobite, nu mai stiu cum se numeau si in 2 zile mi-a trecut tot. Inainte de sarcina luam antibiotice si antiinflamatiare si de abia imi trecea gatul, cu chiu cu vai. M-am mirat si eu ca poate sa treaca asa de repede de la bobitele acelea. Am mai apelat de 2 ori si pentru fetita mea la otita si tot asa, a ajutat. Nu strica sa incercati si calea astea caci sunt naturiste homeopatele astea.

Raspunde
 
0
 
Ce va spuneam

acum 13 ani

//sfatulmedicului.ro/comunitate/infectii-cu-streptococi-stafilococi-si-alte-bacterii/riscul-netratarii-stafil-auriu_26659

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Boli ale aparatului genital feminin - generalitati (vaginita, metrita, anexita) 6 simptome grave specifice bolilor sexuale feminine Afectiuni ale aparatului genital feminin Sarcina si bolile cu transmitere sexuala Ghid al bolii inflamatorii pelviene

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×