displazie mamara

Boli genitale feminine

Postata de cu 15 ani in urma.

buna,
am fost azi la dr la endocrinologie, pt un consul si un set de analize.Mi-a facut un consult foarte amanuntit, si am fost diagnosticata cu urmatoarele: 1. displazie mamara bilaterala , noduli pe ambii sani insa pe dreptul am mai multi decat pe stg, mi-a dat tratament cu progestogel sa ma ung dimineata , diclofenac sa ma ung seara si duphaston sa iau 10 zile 2/zi,
2. dischinezie biliara , mi-a dat ca tratament hepatodraniol 20 pic inainte de masa,
3. constipatie cronica , iau debridat 3cp/zi
Insa vreau sa imi spuna si mie cineva sau vreun specialis cat de grava poate fii displazia biliara?Dr s-a cam schimbat la fata cand mi-a depistat acei nodului la sani, mentionez am 24 ani.Maine trb sa ma duc sa imi fac un set de analize, sa vada cum stau si cu restul...Va rog sa imi rasp si mie , sau rog un specialist sa imi rasp,Va multumesc

Adauga raspuns

Raspunsuri (1)

roman

acum 11 ani

SÂNI

Cancer ; sistem COD (TM ) Tea - ceai cod şi dietă

Cancer mamar; în fiecare dimineaţă şi după fiecare masă se clăteşte gura cu apă sărată, 1 linguriţă de sare grunjoasă la 1 litru de apă.
Ceai neândulcit 2 litri pe zi alternativ din următoarele plante; mentă, busuioc, chimen, nuci, levănţică, anason, valeriană, sunt plante care nu fac cancer.
După fiecare masă se bea 1 - 2 linguriţe de sirop de busuioc preparat cu miere.
Seara 2 - 3 picături de valeriană sau 1 - 2 extraveral.
Zilnic miezul de la 10 - 15 nuci.
Spălatul pe cap numai cu fiertură de frunză de nuci sau flori de gălbenele, vara proaspete iarna uscate. Pe sân comprese cu frunze de nuc călduţe sau se masează cu cremă de gălbenele. Mănâncă numai legume si fructe ,( fără carne, ouă, lapte), pătrunjel tocat, ulei presat la rece, pâine graham 2 felii, grâu încolţit.
Tratamentul ţine 60 de zile, neîntrerupt, cu pauză de 15 zile după care se reia regimul vegetarian timp de 2 ani.
Sau mămăliguţă tare care se întinde în strat de 2 - 3 cm., pe o pânză, apoi se presară tămâie. Se aplică cât mai fierbinte pe sânul afectat, se acoperă cu un fular şi se ţine până se răceşte . Celulele canceroase se distrug la căldură şi nu se mai înmulţesc. Tratamentul se face 10 zile de 2 ori/zi.
Sau pulbere de cătină, ½ - 1 linguriţă pe stomacul gol, înainte de masă, măreşte apetitul şi sistemul imunitar. (vezi, medicamente..)

Crăpături ale sânilor; peste o mână de sâmburi de gutui se toarnă 150 ml. apă clocotită, se infuzează 25 - 30 min., se aplică pe sâni sub formă de compresă.

Displazie mamară; boală de origine endocrină, intervenţiile chirurgicale sunt de prisos, nodulii pot apărea din nou. Se amestecă 1 linguriţă de oţet de mere cu 1 linguriţă miere în 200 ml. apă, se bea câte 1 cană de 3 ori/zi, cu 20 min. înainte de mese.. Tratamentul va fi urmat până se va consuma 1 litru oţet de mere, dacă mai este nevoie se reia după o pauză de 2 săptămâni. Tratamentul se reia ori de câte ori apar simptomele bolii.

Fibroadenom (benogn); comprese cu mặrul lupului de 3 ori/zi timp de 1 orặ. Apoi se aplicặ cremặ de gặlbenele şi mặrul lupului. Tratamentul este valabil şi pentru noduli sau rặni greu vindecabile

Inflamarea sânului; infuzie de tămâie (1 – 2 bobiţe de tămâie de pun într-un pahar cu apă clocotită, se lasă o ½ oră ), se aplică comprese pe zona afectată, timp de 1- 2 ore/zi. Are efect cicatrizant şi antiinfecţios, puternic antiinflamator. Se procura numai de la farmacii şi magazine naturiste.

Mastoză chistică; Centrul Medical Simptom Bucureşti cartier Crângaşi.

Scurgere gălbuie din sâni; aceste simptome sunt caracteristice displaziilor mamare, ce reprezintă frontiere către o transformare malignă. Intervenind chirurgical, există posibilitatea unei recidive.. Există un program nutriţional Phytodefence, realizat de dr. Artur Furst, sunt capsule cu o gamă variată de substanţe antioxidante, detoxifiant şi care cresc imunitatea.

Sâni foarte mari; tratament intern, pentru reglarea metabolismului şi sistemului endocrin, cu rol de scặdere a stratului adipos,: creţişoarặ, frunze de zmeur, salvie, pặpặdie, chimen (jumặtate de cantitate faţặ de celelalte), amestecul se râşneşte se administreazặ o linguriţặ de pulbere de 4 ori/zi, se ţin 15 min. sublingual, apoi se înghite cu apặ.
Tratament extern; masaje cu tincturặ din scoarţặ de salcie şi coada racului diluate 1:1 cu apặ în care se pun câteva picặturi de ulei de portocal (20 pic. la 50 ml. tincturặ diluatặ). Se fac mişcặri circulare cu ambele mâini pe pặrţile laterale si pe sâni.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Boli ale aparatului genital feminin - generalitati (vaginita, metrita, anexita) 6 simptome grave specifice bolilor sexuale feminine Afectiuni ale aparatului genital feminin Sarcina si bolile cu transmitere sexuala Ghid al bolii inflamatorii pelviene

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×