Administrare tinctura de zmeur

Boli genitale feminine

Postata de sophie14 cu 10 ani in urma.

Buna ziua,
In urma intreruperii anticonceptionalelor dupa o perioada de 5 ani am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice. intre timp mi s-a dereglat complet ciclul menstrual, si au aparut dureri foarte mari de sani. Am inteles ca ar fi foarte bun tratamentul cu mastodynon sau extract din mladite de zmeur (ambele tratamente homeopate) . As dori sa stiu daca trebuie sa fie administrate fara intrerupere minim 3 luni sau este necesar sa le intrerup in perioada ovulatiei ( mentionez ca imi doresc sa raman insarcinata si as vrea sa stiu cum trebuie sa procedez - daca aceste tratamente stimuleaza aparitia si reglarea menstruatiei, inseamna ca nu este ok sa incerc sa raman insarcinata cat timp le iau?)
Va multumesc foarte mult, astept un raspuns

Adauga raspuns

Raspunsuri (3)

cristina

acum 10 ani

Tratamentul pe care vrei sa-l faci este slab, deci renunta la el. In schimb ginecologul poate sa iti prescrie un medicament cu hormonii care iti lipsesc acum in organism, in urma dereglarii, pe langa care sa nu-ti lipseasca o viata sexuala normala. Rezultatul trebuie monitorizat la luna si vei vedea ca scapi definitiv.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Doctorulstietot

acum 10 ani

Mastodynonul este un tratament homeopat iar extractul de mladite de smeur este un gemoderivat. Tratamentul pt ovare micropolichistice este complex . Se poate face tratament gemoteraoic , dar sub supraveghere medicala.

Raspunde
 
0
 
baronu

acum 10 ani

buna am si eu o problema imi doresc un bebe dar nimic am facut tot felul de tratamente dar degeaba am menstra tot la 40:45 zile si nu am ovulatie in fiecare luna dar doctorul imi spune ca totul este bine ce as putea face va rog.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Boli ale aparatului genital feminin - generalitati (vaginita, metrita, anexita) 6 simptome grave specifice bolilor sexuale feminine Afectiuni ale aparatului genital feminin Sarcina si bolile cu transmitere sexuala Ghid al bolii inflamatorii pelviene

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×