Firme medicale

Evomed

Evomed
cu pasiune
DrManu-Marin Andrei

Dr Manu-Marin Andrei

Specialitate: Urologie
Competente: Neuro-urologie
Descriere specialist: Peste 18 ani de experienta ca urolog (urologie generala , uro-oncologie, transplant renal, si urologie, incontinenta urinara, vezica neurologica).

Peste 10 ani de experienta in neuro-urologie si in domeniul urodinamicii (cistomanometrie, studii de presiune/debit, video-urodinamica, 5 ani de experienta in tratarea incontinentei urinare si a vezicii hiperactive prin stimulare electrica, stimulare magnetica, controlarea vezicii urinare, biofeedback si fizioterapie).

Cercetator, timp de 1 an, in cadrul Clinicii de Urologie, condusa de Prof. Ph. Van Kerrebroeck , de la Spitalul Academic, din Maastricht, Olanda.

Rezidentiat in uroneurologie, in cadrul Clinicii de Uro-neurologie, condusa de Prof. Clare J. Fowler, Spitalul National de Neurologie si Neurochirurgie, Universitatea College London, UK.

Cursuri introductive si avansate de laparoscopie, in cadrul Universitatii de Medicina din Timisoara, Prof. Pilar Laguna Pes, de la Universitatea din Amsterdam.

Training in GCP, GCP Avansat si Management de proiect in cercetare clinica, in cadrul Scolii de Cercetare Clinica Viena, Austria.

Initiere si dezvoltare site www.cistita.ro, dedicat informarii pacientilor cu privire la incontinenta urinara, vezica neurologica, vezica hiperactiva si BPH.

Generarea de expertize medicale pacientilor din cadrul organizatiei umanitare “Societatea de Scleroza Multipla din Romania” .

Membru al Comitetului pentru Promovarea Neuro-urologiei, Societatea Internationala de Continenta.

Membru al Comitetului de Educare - Societatea Internatinala de Continenta.

Evomed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Cezar Bolliac, nr 21B

Tel: 0740077337

E-mail:

Web: www.evo-med.ro

L
9:00-16:00
V
9:00-15:00
M
13:00-19:00
S
Inchis
M
13:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-15:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!