Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Elytis Hospital Iasi

Elytis Hospital Iasi
Spre Excelen╚Ť─â, prin Competen╚Ť─â, Profesionalism ╚Öi Dedica╚Ťie, in Interesul Omului.

Prezentare Elytis Hospital Iasi

Vezi toata descrierea

Elytis Hospital este este un spital ultramodern cu tehnologii de ultima generatie si cu o echipa de elita, pozitionat in inima Iasului.

 

Misiune: Ridicarea standardelor serviciilor medicale prin îndeplinirea obiectivelor de performan┼ú─â: calitate, promptitudine, încredere, flexibilitate. Urm─ârim excelen┼úa serviciilor, într-un efort de îmbun─ât─â┼úire permanent─â a infrastructurii medicale, a calit─â┼úii profesionale, a personalului ┼či a rela┼úiei de respect ┼či d─âruire pentru fiecare pacient.

 

Viziune: Credem într-un sistem de s─ân─âtate performant tehnic ┼či profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufle┼úit de respect ┼či dragoste pentru oameni.

 

Suntem al─âturi de tine

Credem într-un sistem de s─ân─âtate performant tehnic ┼či profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufle┼úit de respect ┼či dragoste pentru oameni.


Siguran┼ú─â ┼či confort

Spitalul are 152 de paturi, distribuite urm─âtoarelor sec┼úii: 56 – palia┼úie, 14 – neonatologie, 14 – obstetric─â ginecologie, 24 – specialit─â┼úi chirurgicale, 22 – medicin─â intern─â, 16 – cardiologie, 6 – terapie intensiv─â.


 

Echip─â de profesioni┼čti

Dincolo de specializare ┼či profesionalism, ELYTIS Hospital pune la dispozi┼úia pacientului un mediu pl─âcut, care inspir─â siguran┼ú─â ┼či faciliteaz─â interac┼úiunea dintre pacient ┼či personalul medical.


Departamente specializate

Blocul Operator de la ELYTIS Hospital este alc─âtuit din 3 s─âli de opera┼úie. Condi╚Ťiile asigurate de ELYTIS Hospital sunt la standarde europene ┼či garanteaz─â siguran╚Ťa total─â a actului operator.

 

www.elytis-hospital.ro | [email protected] | Call center: 0332 803 793

Pachete Promo┼úionale - https://elytis-hospital.ro/pachete-promotionale/

Special gândite pentru pacien┼úii no┼čtri, pachetele ELYTIS v─â ajut─â s─â ob┼úine┼úi mai mult investind mai pu┼úin. Fiecare pachet de analize este înso┼úit de un consult de specialitate iar doctorii no┼čtri vor asigura un diagnostic complet ┼či un plan de tratament. La noi vei avea parte de toat─â grija pe care o meri┼úi!

 

Spre excelen┼ú─â,
prin competen┼ú─â, profesionalism ┼či dedica┼úie

ELYTIS Hospital  are o suprafa┼ú─â total─â de 4500mp ┼či beneficiaz─â de personal medical de excep┼úie, tehnologie ┼či echipamente medicale de ultim─â genera┼úie. ELYTIS Hospital dispune de echipament medical performant, f─âcând posibile proceduri complexe. Spitalul include spitalizare de zi, farmacie, s─âli de tratament ┼či multe sec┼úii specializate pe diverse domenii.

Toate interven┼úiile realizate aici sunt menite s─â asigure o cât mai bun─â calitate a vie┼úii pacientului ┼či persoanelor apropiate acestuia,  în paralel cu tratamentele active curative.  Întreg personalul clinic este instruit în modele de comunicare empatic─â ┼či suport emo┼úional ┼či poate construi o rela┼úie terapeutic─â eficient─â cu pacientul ┼či familia acestuia.

 

Nu doar o îngrijire mai bun─â, ci o experien╚Ť─â mai bun─â

Urm─ârim excelen┼úa serviciilor, într-un efort de îmbun─ât─â┼úire permanent─â a infrastructurii medicale, a calit─â┼úii profesionale, a personalului ┼či a rela┼úiei fa┼ú─â de pacient.

 

Grija faţă de pacient e ce ne diferenţiază

Experien┼úa, perseveren┼úa ┼či profesionalismul echipei noastre medicale precum ┼či dorin┼úa de a rezolva fiecare caz ne impune permanent ca furnizor de top de servicii medicale.

 

Medicin─â de specialitate f─âcut─â la înalt nivel

Credem într-un sistem de s─ân─âtate performant tehnic ┼či profesional, accesibil, complet ca spectru medical abordat, însufle┼úit de respect ┼či dragoste pentru oameni.

Elytis Hospital Iasi

IASI

Adresa: Strada Gheorghe Săulescu 43 A, Iași 700010

Tel: 0332803793

E-mail:

Web: elytis-hospital.ro

L
7:30-19:00
V
7:30-19:00
M
7:30-19:00
S
9:00-14:00
M
7:30-19:00
D
Inchis
J
7:30-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!