Clinica medicala

Digest Test

Digest Test
Impreuna pentru o viață sănătoasă
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Digest Test

Vezi toata descrierea

Digest Test este o companie medicala care a adus in Romania un concept modern de laborator bazat pe cele mai inovatoare tehnologii de diagnostic. Platforma noastră facilitează accesul la teste diagnostice prelucrate în Statele Unite și Spania la cele mai moderne și specializate laboratoare din lume.

Misiunea noastră este de a contribui la îmbunătătirea calitătii vietii persoanelor cu afectiuni gastrointestinale și intolerante alimentare, prin introducerea pe piată de noi diagnostice pentru microbiomul uman. Inovatiile  biotehnologice de ultimă generație permite identificarea cauzelor principale ale simptomelor.

Diagnosticul răspunde medicinii moderne oferind rezultate personalizate cu o acuratețe ridicată. Pentru că suntem diferiti din punct de vedere genetic, tratamentul fiecărui pacient trebuie personalizat si adaptat în functie de mai multi factori.

TESTUL S/PLUS PENTRU INTOLERANTE ALIMENTARE

Decriere

Reacțiile alergice imune sunt procese imunologice complexe, care pot fi mediate atât deimunoglobulina E (IgE),cât și de anticorpii specificiimunoglobulinei G (IgG),împotriva antigenelor... Citeste mai departe

Digest Test

BUCURESTI

Adresa: Sos.Fabrica de Glucoza 6-8

Tel: 0753109866

E-mail:

Web: https://www.digestest.ro/

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
9:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare