Remediul pentru tusea seaca si tusea productiva intr-un singur produs

Publicat: 02 Martie 2020

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la ingrijiri medicale, dar, in ciuda neplacerilor pe care aceasta le poate cauza, reprezinta un mecanism primar de aparare a cailor respiratorii si are o importanta fundamentala pentru functionarea naturala a aparatului respirator.

La originea tusei sta o inflamatie a mucoasei, localizata in special la nivelul cailor respiratorii superioare, care provoaca o productie excesiva de secretii si de mucus. Pentru a reusi sa calmam tusea, fara a-i bloca mecanismul de aparare, trebuie sa actionam tocmai asupra mucoaselor, favorizand protectia si restabilirea functiilor normale ale acestora.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care moduleaza tusea, fara a o suprima, si care actioneaza protejand mucoasa, calmand iritatia si favorizand eliminarea mucusului.

Datorita noii abordari terapeutice care sta la baza formulei, Grintuss este indicat atat in cazul tusei seci, cat si a celei productive, avand efect rapid asupra simptomului, dar actionand in acelasi timp si asupra cauzei: iritatia mucoasei provocata de agentii infectiosi, dar si a agentilor iritanti precum fumul, smogul, praful.

Grintuss este disponibil in doua formule diferite, ambele pe baza de ingrediente provenite din agricultura ecologica si fara gluten:

• una specifica pentru adulti si tineri incepand cu varsta de 12 ani, sub forma de sirop si comprimate, care poate fi utilizata chiar si de catre persoanele in varsta, de persoanele care sufera de celiachie, in timpul sarcinii si in timpul alaptarii;

• una specifica pentru copii, incepand de la varsta de 1 an, sub forma de sirop, care calmeaza rapid atat tusea diurna, cat si pe cea nocturna, deosebit de frecventa la copii.

Produsele sunt dispozitive medicale CE 0373 si sunt disponibile in farmacii.
Pentru mai multe informatii, accesati link-ul: www.grintuss.ro


Citeste si despre:

Spasmul muscular nocturn – cum iti afecteaza somnul? Dr. Mihai Andrei, medic primar gastroenterolog ne raspunde la cateva intrebari despre cancerul colorectal Cand se fac analizele de sange la copii si de ce? Interviu cu Dna. Dr. Serafinceanu Nakisa, medic pediatru Semne de alarma in timpul sarcinii - cand este cazul sa te ingrijorezi si ce este normal DENT ESTET anunta achizitionarea pachetului integral de actiuni al clinicii din Timisoara, motorul cresterii diviziei de copii din cadrul grupului Ai mai multa grija de pielea ta din interior Efectul stresului asupra pielii si cum ne putem pastra aspectul sanatos al pielii de-a lungul vietii Ai colesterolul marit? Iata de ce. Sindromul Kleine Levin - o afectiune imprevizibila care afecteaza viata Sfaturi pentru ingrijirea pacientilor cu Boala Alzheimer Respiratie greoaie si dificila? Care sunt cauzele aparitiei acestor simptome Gestionarea reactiei la un eveniment stresant sau traumatic major Dislipidemia - un real pericol pentru cardiaci