Remediul pentru tusea seaca si tusea productiva intr-un singur produs

Publicat: 02 Martie 2020

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la ingrijiri medicale, dar, in ciuda neplacerilor pe care aceasta le poate cauza, reprezinta un mecanism primar de aparare a cailor respiratorii si are o importanta fundamentala pentru functionarea naturala a aparatului respirator.

La originea tusei sta o inflamatie a mucoasei, localizata in special la nivelul cailor respiratorii superioare, care provoaca o productie excesiva de secretii si de mucus. Pentru a reusi sa calmam tusea, fara a-i bloca mecanismul de aparare, trebuie sa actionam tocmai asupra mucoaselor, favorizand protectia si restabilirea functiilor normale ale acestora.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care moduleaza tusea, fara a o suprima, si care actioneaza protejand mucoasa, calmand iritatia si favorizand eliminarea mucusului.

Datorita noii abordari terapeutice care sta la baza formulei, Grintuss este indicat atat in cazul tusei seci, cat si a celei productive, avand efect rapid asupra simptomului, dar actionand in acelasi timp si asupra cauzei: iritatia mucoasei provocata de agentii infectiosi, dar si a agentilor iritanti precum fumul, smogul, praful.

Grintuss este disponibil in doua formule diferite, ambele pe baza de ingrediente provenite din agricultura ecologica si fara gluten:

• una specifica pentru adulti si tineri incepand cu varsta de 12 ani, sub forma de sirop si comprimate, care poate fi utilizata chiar si de catre persoanele in varsta, de persoanele care sufera de celiachie, in timpul sarcinii si in timpul alaptarii;

• una specifica pentru copii, incepand de la varsta de 1 an, sub forma de sirop, care calmeaza rapid atat tusea diurna, cat si pe cea nocturna, deosebit de frecventa la copii.

Produsele sunt dispozitive medicale CE 0373 si sunt disponibile in farmacii.
Pentru mai multe informatii, accesati link-ul: www.grintuss.ro


Email

Citeste si despre:

Oficial: Romania va continua vaccinarea cu AstraZeneca, pentru toate categoriile de varsta! Oxford intrerupe testele clinice cu vaccinul AstraZeneca pe copii si adolescenti MedLife a identificat alte 92 de cazuri cu tulpina britanica din 92 de probe noi secventiate Testarea pentru COVID in farmacii ar putea incepe intr-o saptamana Ce ar trebui sa stii despre variantele si mutatiile SARS-CoV-2? De ce sa mergi la dentist in pandemie? Mentine-ti ficatul sanatos! Dr. Alina Oprescu, cardiolog pediatru: Sindromul inflamator multisistemic (PIMS) poate aparea la copii si la 2-3 luni dupa infectia cu COVID-19 Care este calea cea mai usoara prin care se transmite coronavirusul? Ce poti face pentru a nu te infecta? Persoanele imunizate complet ar putea renunta la masca in spatii inchise? Ce spune Valeriu Gheorghita Vaccinarea anti-COVID la copiii intre 12 si 15 ani ar putea incepe in aceasta vara Vaccinul Pfizer, eficient 100% impotriva COVID-19 la copiii intre 12 si 15 ani. Cand va incepe imunizarea copiilor in Romania? CDC: Persoanele vaccinate complet impotriva COVID-19 nu transmit virusul aproape niciodata