Invinge in lupta cu astenia

Actualizat: 08 Ianuarie 2010
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Astenia o boala? Nicidecum! Ci o tulburare. Un simptom. Si o stare de discomfort fizic. Pentru ca organismul tau trebuie sa se acomodeze cu schimbari noi precum temperaturile mai ridicate sau o luminozitate mai puternica, el trebuie ajutat.

Cu un supliment alimentar natural care sa previna toate aceste stari de discomfort. Astragalus este un produs cu efect adaptogen. Care stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar. Administrat in mod corespunzator, organismul reactioneaza mult mai bine la transformarile naturii.

Astenia de primavara? Preintampina boala cu Astragalus. Natural 100%. De la Secom.


Citeste si despre:

Leucemia Gripa - cum separam mitul de adevar Limfomul non-Hodgkin Cancerul ovarian Astenia de primavara, pericol pentru silueta Ameliorarea asteniei sau oboselii de primavara Astenia de toamna Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, medic specializat in chirurgie hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, ofera consultatii in Romania, pe 17 iunie! Hidratarea pielii in sezonul cald Alimente care combat astenia de primavara Astenia de toamna – modalitati de a-i face fata 5 solutii eficiente contra asteniei de primavara Astenia de toamna. Simptome si metode de preventie Ce sunt asteniile de sezon? Astenia de vara Astenia de toamna: ce este si ce putem face?