Intareste sistemul natural de aparare a organismului cu ImmunoMix Plus

Actualizat: 24 Septembrie 2012
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Se spune ca cel mai bun atac este apararea...exact la fel functioneaza si imunitatea organismului. Perioadele solicitante au un efect negativ asupra acesteia, afectand randamentul si starea generala de sanatate. Frig, oboseala, stres, activitati fizice si intelectuale intense...toate destabilizeaza sistemul natural de aparare a organismului, avand in anumite ocazii efecte ireversibile.

De aceea, Laboratoarele Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia, au dezvoltat noua gama ImmunoMix Plus, cu formule imbunatatite, pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, 100% naturale, pentru a lupta eficient si rapid impotriva factorilor nocivi care afecteaza imunitatea.

Secretul produselor ImmunoMix Plus este reprezentat de formula completa, pe baza de Echinacea, Soc negru, Gheara Pisicii si Nalba, cu eficienta maxima in activarea si intarirea sistemului natural de aparare. Rapide si eficiente, cele doua formule, pentru copii si adulti, au efect atat in faza de preventie a imbolnavirilor, cat si in faza acuta, favorizand refacerea organismului.

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare:


Te asteptam in farmacii pentru a stabili fundamentele unei sanatati de fier cu ajutorul gamei ImmunoMix Plus.


Citeste si despre:

Sindrom Sweet sau dermatoza acuta febrila neutrofilica Diferenta dintre adenomioza si endometrioza Premiera in chirurgia robotica: Pacienta cu hernie incizionala giganta, operata robotic prin cea mai moderna tehnica chirurgicala de reconstructie a peretelui abdominal Sindromul Tolosa-Hunt Dementa fronto-temporala sau Boala Pick Cum evitam infectiile urinare vara? Cum protejam intestinul de agresiuni, in timpul tratamentului cu antibiotice Hemoroizi sau cancer? Scurgerea lichidului cefalorahidian Intoxicatia cu opioide Cele mai comune alergii alimentare Ptoza palpebrala, cauze, mecanisme, tratament