Peste cu lamaie si usturoi

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

500 g file de peste (orice peste alb preferati)
1 lingurita de suc de lamaie
1/2 coaja de lamaie
1 lingurita ulei vegetal
2 catei pisati de usturoi
1 lingurita de unt

Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca sucul de lamaie, uleiul, coaja de lamaie si usturoiul.
La foc mic, intr-o tigaie untul este pus la topit.
Se scurge bine pestele, dupa care se scufunda in amestecul din castronel (prezentat mai sus).
La foc mic, se prajeste fileul pe ambele parti pana devine fraged. Timp de 5-10 minute.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat HALLUX-VALGUS (monturi) Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase Plan de detoxifiere pentru 7 zile 9 alimente recomandate cand aveti gripa Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna Detoxifiere naturala de primavara De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Probioticele. De la disbioza la eubioza si imunitate optima. 10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii Celulita: tratament la domiciliu Top 26 cele mai sanatoase alimente din lume Conservantii naturali Regimul disociat Poftele alimentare si nevoile organismului Dieta cu calorii negative