Peste cu lamaie si usturoi

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:

500 g file de peste (orice peste alb preferati)
1 lingurita de suc de lamaie
1/2 coaja de lamaie
1 lingurita ulei vegetal
2 catei pisati de usturoi
1 lingurita de unt

Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca sucul de lamaie, uleiul, coaja de lamaie si usturoiul.
La foc mic, intr-o tigaie untul este pus la topit.
Se scurge bine pestele, dupa care se scufunda in amestecul din castronel (prezentat mai sus).
La foc mic, se prajeste fileul pe ambele parti pana devine fraged. Timp de 5-10 minute.



Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Prajitura cu lamaie Tarta dietetica cu lamaie Paste cu sparanghel si lamaie Peste Ceviche Piept de pui cu lamaie si ceapa De ce este bine sa bei apa cu lamaie. Beneficii surprinzatoare! Friptura de pui pe gratar cu lamaie Ciuperca unghiei: Cum iti dai seama ca e timpul sa mergi la medic Controlul electrolitilor & consultanta pentru apa potabila in München – alege apa potrivita pentru inima, muschi si sistem nervos Paste cu sos de lamaie Top 8 remedii naturale cu lamaie, preparate acasa Cocktail cu lamaie si ghimbir Dieta de detoxifiere cu lamaie Tratarea bolilor cu suc de lamaie File de peste cu sos de rosii Este apa cu lamaie buna pentru refluxul acidului gastric?