Orez cu legume preparate la aburi

Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Simptomele gastritei acute pot fi tinute sub control cu ajutorul unei diete formate din alimente bogate in fibre (legume, cereale etc.).

Sunt de evitat condimentele puternice si produsele alimentare care stimuleaza hiperaciditatea gastrica.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Fierbeti apa cu sarea si piperul, apoi adaugati orezul.
  2. Puneti legumele in oala de gatit cu aburi si lasati-le la fiert timp de 15 minute.
  3. La final, amestecati orezul cu legumele si asezonati cu sare.

Citeste si despre:

Orez cu legume Dieta cu orez Orez brun cu legume la cuptor Orez fiert cu broccoli si pui Orez brun cu carne de curcan Supa de legume cu orez brun Orez cu sos iute 5 tipuri de interventii in care poate fi utilizat robotul Brainlab Cum iti protejeaza pigmentul macular ochii in fiecare zi Budinca de orez cu pere si scortisoara Orez cu carne tocata de curcan si legume Placinta de orez cu ton Somon pe gratar cu garnitura de orez brun 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea 8 preparate culinare de toamna periculoase pentru silueta 10 legume cu continut redus de carbohidrati