Orez cu legume preparate la aburi
Actualizat: 02 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Simptomele gastritei acute pot fi tinute sub control cu ajutorul unei diete formate din alimente bogate in fibre (legume, cereale etc.).
Sunt de evitat condimentele puternice si produsele alimentare care stimuleaza hiperaciditatea gastrica.
Ingrediente
- 1 cana orez spalat si scurs bine
- 3 cani de apa
- 3 lingurite ulei de masline
- 30 grame de conopida
- 50 grame de spanac
- 30 grame de broccoli
- 2-3 morcovi taiati rondele
- sare mare
Mod de preparare
- Fierbeti apa cu sarea si piperul, apoi adaugati orezul.
- Puneti legumele in oala de gatit cu aburi si lasati-le la fiert timp de 15 minute.
- La final, amestecati orezul cu legumele si asezonati cu sare.