Pui la cuptor cu migdale

Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 383
Grasimi: 16 g (grasimi saturate: 4 g)
Colesterol: 91 mg
Carbohidrati: 15 g
Proteine: 41 g

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C
  2. Intr-un bol mediu, se amesteca painea, parmezanul, migdalele, patrunjelul, usturoiul, sarea, cimbrul si piperul.
  3. Se unge tava cu ulei.
  4. Ungeti bucatile de piept cu ulei, apoi presati-le in umplutura din bol.
  5. Asezati pieptul in tava si coaceti-l la cuptor circa 20 de minute - (pana puteti infige furculita in carne).

Atentie: nu intoarceti bucatile de carne.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alegeri alimentare sanatoase Suferi de hemoroizi? Iata ce trebuie sa mananci ca sa scapi de ei Plan de detoxifiere pentru 7 zile Dieta restrictiva caloric Detoxifiere naturala de primavara Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Dr. Ioana Muresan, cardiolog: ”Hipertensiunea poate fi si asimptomatica, fapt care scade complianta pacientilor la tratament Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Dieta ABS Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Dieta de 4 zile