Ardei umpluti cu branza slaba si curcan

Actualizat: 23 Ianuarie 2015
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Carnea slaba, asa cum este cea de curcan, se numara printre principalele alimente recomandate in tratarea diareei.

Aceasta reteta usoara de ardei umpluti nu suprasolicita tractul digestiv si furnizeaza o cantitate importanta de proteine. Ingredientele de mai jos sunt suficiente pentru o singura portie.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius, taiati cotorul ardeiului si indepartati semintele din interior. Amestecati carnea de curcan cu piperul si sarea, apoi umpleti ardeiul cu aceasta compozitie, acoperiti-l cu folie de copt si introduceti-l la cuptor timp de 30 de minute. Cand carnea de devine maronie, puneti branza deasupra ardeiului si mai coaceti preparatul inca 10 minute. Consumati ardeiul umplut doar dupa ce se raceste foarte bine.


Citeste si despre:

Dieta Atkins: ghid pentru incepatori Detoxifiere naturala de primavara 11 gustari cu continut redus de carbohidrati Diareea calatorului Diareea la copii - sfaturi dietetice Retete fara gluten pentru Craciun Ce nu stiati despre piperul negru Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului? De ce merg romanii la stomatolog? Pentru un zambet ca la Hollywood Regimul alimentar dupa colecistectomie Esentialul despre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala Medicamente eliberate si fara prescriptie medicala Infectiile digestive cu Escherichia coli (E. coli) Beneficiile si riscurile antibioticelor Semnele deshidratarii la copii 10 remedii naturale pentru matreata