Vrei sa-ti dezvolti aptitudinile in ultrasonografie?

Actualizat: 24 Iulie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ecografia reprezinta o metoda imagistica non-invaziva si neiradianta, care utilizeaza unde sonore de inalta frecventa pentru a obtine imagini in timp real ale structurilor interne ale corpului. Aceasta tehnica medicala s-a dovedit a fi de o importanta cruciala pentru medici avand urmatoarele beneficii: diagnostic precis; lipsa radiatiilor; ghidarea procedurilor medicale; portabilitate; monitorizarea tratamentului; aplicatii variate; imbunatatirea relatiei medic-pacient:

In perioada 31 august - 3 septembrie 2023, se va desfasura Scoala de Vara de Ultrasonografie, fiind un eveniment unic in Romania, destinat specialistilor medicali, medicilor rezidenti si studentilor la medicina. Aflata la editia a XII-a acest eveniment de educatie medicala organizat de catre Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta in parteneriat cu Eduson a avut in trecut un real succes nu mai putin de 1500 de persoane participand la eveniment in ultimii 3 ani.

Indiferent daca doresti sa iti dezvolti aptitudinile in ultrasonografie sub briza Marii Negre sau din confortul casei, Scoala de Vara de Ultrasonografie reprezinta o oportunitate unica de a invata de la cei mai buni experti in domeniul ultrasonografiei clinice. Vei avea sansa de a explora cele mai recente tehnici si tehnologii de diagnosticare, care iti vor permite sa obtii rezultate precise si rapide. Iar pe parcursul acestui eveniment, vei avea acces la cele mai noi descoperiri clinice, ceea ce iti va imbogati cunostintele si te va mentine la curent cu ultimele tendinte in domeniu.

De asemenea, iti vei putea imbunatati abilitatile in ultrasonografie si diagnosticare prin sesiuni practice si workshop-uri interactive.

Indiferent de nivelul tau de expertiza in ultrasonografie, Scoala de Vara de Ultrasonografie iti poate deschide noi orizonturi in cariera medicala si te poate motiva sa devii un profesionist de elita in diagnosticare si imagistica medicala. Mai multe informatii despre program si link-ul pentru inscriere gasiti pe: https://www.edusontv.net/pages/scoala-de-ultrasonografie-clinica-constanta-2023

Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.


Citeste si despre:

Imagistica prin rezonanta magnetica (IRM sau RMN) Cordocenteza – Metoda invaziva de diagnostic Campania Nationala Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea! Imagistica prin Rezonanta Magnetica a toracelui Biometria fetala Punctia trofoblastica – metoda invaziva de diagnostic Tuberculoza genito-urinara Recuperarea unghiei: abordari moderne in gestionarea onicomicozei Cum poti restabili aspectul sanatos al unghiilor Tumori gastrointestinale stromale Histerosalpingograma Cancerul ductului biliar extrahepatic Sindromul Cotard - 'Boala mortilor vii' Defecte congenitale de cord Ce este mamografia si de ce avem nevoie de ea? Interviu cu Dr. Andreea Lefter, medic specialist radiologie si imagistica medicala Importanta imagisticii in diagnosticare