Gris cu lapte si scortisoara

Actualizat: 09 Decembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Grisul cu lapte si scortisoara este un desert aromat, potrivit pentru zilele friguroase de iarna, de care se pot bucura si persoanele care se lupta cu gastrita, tocmai pentru ca nu le influenteaza in nici un fel simptomele.

In plus, grisul actioneaza ca un pansament stomacal.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Puneti laptele la fiert alaturi de zaharul vanilat si adaugati grisul treptat, amestecand constant cu un tel pentru a impiedica formarea cocoloaselor.
  2. Dupa ce l-ati lasat sa fiarba 15 - 20 min la foc mic, adaugati zaharul si mai fierbeti desertul timp de 10 minute.
  3. Pentru o prezentare mai speciala, adaugati grisul in boluri mici, presarati scortisoara si putina miere deasupra si lasati-l la racit inca 15 - 20 min.

Citeste si despre:

Budinca de orez cu pere si scortisoara Supa de dovleac cu lapte Cat de sanatoasa este cafeaua cu lapte? Smoothie cu banana si scortisoara Nutrientii din diferite tipuri de lapte Ingrijirea dentitiei de lapte Cum tii dieta daca suferi de gastrita sau ulcer Sensibilitatea la lumina puternica – cand soarele devine prea intens si ce putem face Scapa de matreata si dermatita seboreica – Descopera solutia testata pe toate tipurile de par! Gastrita. Regim alimentar Ce nu stiati despre lapte Suc de mere cu lapte Dieta cu miere si scortisoara Beneficiile consumului de lapte la copii Mere coapte cu scortisoara Musli cu mango si capsune