Oamenii nefericiti petrec mai mult timp in fata televizorului - studiu

Publicat: 19 Noiembrie 2008
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Oamenii nefericiti petrec mai mult timp in fata televizorului, in timp ce restul, in timpul liber, citesc sau socializeaza, potrivit unui studiu realizat de universitatea americana Maryland, informeaza Reuters.

Studiul estimeaza ca numarul oamenilor nefericiti care se uita la TV este mai mare cu 30% decat al celor multumiti de ceea ce le ofera viata.

Concluziile studiului sunt valabile si in cazul cuplurilor. Astfel, perechile nefericite se uita mai mult la televizor decat celalalte, care citesc mai des presa si fac mai mult sex.

Studiul cercetatorilor americani se bazeaza pe date adunate, timp de 34 de ani, de la peste 45.000 de participanti care au notat intr-un jurnal activitatile lor zilnice.


Citeste si despre:

Afectiunile oftalmologice - simptome ce pot fi observate de pacient menoTEST, evaluarea personala pentru menopauza (P)Oare sunt insarcinata? 6 semne ce pot indica prezenta unei sarcini Ce impact poate avea casatoria asupra greutatii