File de cod la gratar cu sos de rosii coapte

Actualizat: 25 Octombrie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Fileul de cod la gratar cu sos de rosii coapte, masline si capere este o reteta simpla, hranitoare si recomandata in cazul regimului pentru diabet de tip 1.


Ingrediente:

Mod de preparare:

Incinge gratarul si pune fileurile de peste pe el, asezonate cu ulei de masline, sare si piper. Pune rosiile spalate intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si baga-le la cuptor, pana se inmoaie.

Prepara sosul, amestecand rosiile coapte zdrobite cu maslinele tocate marunt, caperele, ceapa si otetul balsamic.

Asaza fileurile de cod pe un platou si toarna sosul peste ele.


Citeste si despre:

4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber File de peste cu sos de rosii File de pastrav cu sos de portocale Idei de preparare si servire sanatoasa a alimentelor pe gratar in timpul verii 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive? Top 5 greseli frecvente in alegerea sabotilor medicali si halatelor medicale – si cum le poti evita Papapostolou prezinta tehnologia revolutionara care elimina frica de ace – “Sistemul de injectie fara ac - NFIS” Somon pe gratar cu garnitura de orez brun Salata de ardei preparati pe gratar Somon la gratar II Somon la gratar I Supa crema de rosii Mere coapte cu scortisoara Siguranta alimentelor la gratar