File de cod la gratar cu sos de rosii coapte

Actualizat: 25 Octombrie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Fileul de cod la gratar cu sos de rosii coapte, masline si capere este o reteta simpla, hranitoare si recomandata in cazul regimului pentru diabet de tip 1.


Ingrediente:

Mod de preparare:

Incinge gratarul si pune fileurile de peste pe el, asezonate cu ulei de masline, sare si piper. Pune rosiile spalate intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si baga-le la cuptor, pana se inmoaie.

Prepara sosul, amestecand rosiile coapte zdrobite cu maslinele tocate marunt, caperele, ceapa si otetul balsamic.

Asaza fileurile de cod pe un platou si toarna sosul peste ele.


Citeste si despre:

Spaghetele - informatii nutritionale Plan de detoxifiere pentru 7 zile 12 idei de meniuri lacto-ovo vegetariene care nu depasesc 500 de calorii 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat Despre vara si prea multe calorii Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Capsunile: surse naturale de antioxidanti Cei mai importanti medici din Romania in imagistica sanului prezenti la Bucuresti cu ultimele noutati in domeniu Colicile la sugari: sfaturi practice pentru parinti Cum sa mancati pentru a va proteja inima Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor Detoxifiere naturala de primavara Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Dieta pe timp de vara Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa