Inghetata de piersici
Actualizat: 14 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 65
Proteine: 2g
Carbohidrati: 15g
Grasimi: 0 g
Fibre: 0 g
Ingrediente:
- 100 ml lapte
- 200 g piersici feliate (fie proaspete sau conservate)
- 1 lingurita de zahar
Mod de preparare:
- Se toarna laptele intr-o tavita de cuburi de gheata si se baga in congelator. Dupa ce au inghetat, se pun cuburile din tavita in blender, se adauga si piersicile si zaharul.
- Se pune capacul si se amesteca bine continutul pana se omogenizeaza.
- Se toarna inghetata in cupe si se serveste imediat.
Va dorim pofta buna!