Somerset vine cu tine in vacanta!

Actualizat: 20 Iulie 2010

Uita de grija tubului de spuma si descopera cat de usor e sa calatoresti cu noile uleiuri David Somerset!
Datorita dimensiunilor extrem de practice, uleiurile David Somerset incap cu usurinta in orice valiza, rucsac sau geanta.
Cu ajutorul formulei unice, 100% naturale, cu siguranta vacanta ta va fi plina de sarutari!

Compania britanica Somerset este specializata in crearea de produse specifice ingrijirii pielii barbatilor. Cele mai reprezentative sunt spectaculoasele uleiuri pentru barbierit, dar si gelurile de barbierit sau gama de ingrijire a tenului ( creme, scrub pentru fata, balsam, sapun).
Gama de ingrijire a tenului de la Somerset contine patru produse basic, de cea mai buna calitate, produse pe baza de substante active naturale.

Pret recomandat ulei 18 ron

Somerset - e vremea sa simti diferenta!

Sfaturi pentru mentinerea sanatatii in vacanta Copilul tau are probleme cu somnul? Cum sa va mentineti forma fizica si sanatatea in vacanta de primavara Te pregatesti de vacanta? Afla ce nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj Invata sa fii mai permisiv cu tine insuti Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pentru vacanta Este intr-adevar vinul mai sanatos decat berea? Cand lumea devine mai putin sonora din cauza hipoacuziei, exista solutii Uleiul de ficat de cod - un reper pentru sanatatea intregii familii, din 1854 Cat este de importanta vacanta pentru reducerea stresului Strategii eficiente sa va pastrati silueta in vacanta de primavara Pleci in vacanta? Iata ce produse nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj Psihoterapeut Keren Rosner: Lipsa concediului poate sa fie nociva! De cate vacante avem nevoie pe an? Care este cel mai bun ulei pentru gatit Ulei de peste Tipuri de ulei pentru gatit