Un nou stil de viata pentru a mentine sistemul cardiovascular sanatos!

Publicat: 09 Septembrie 2009

Colesterolul este substanta lipidica care se regaseste in toate celulele organismului. Acesta are un rol important in structura membranelor tuturor celulelor, in sinteza unor hormoni (corticosteroizi, sexuali), contribuie in metabolismul zaharurilor si grasimilor din organism, iar colesterolul existent in tesutul tegumentar este convertit sub actiunea razelor solare in vitamina D.

Acesta provine din alimente sau poate f produs de catre organism. Alimentele care aduc cel mai mare aport de colesterol sunt: grasimile de origine animala, in speciala carnea de porc, galbenusul de oua, lactatele si derivatele de lapte.

Cand este in exces se depune pe peretii vaselor sangvine sub forma de placi de aterom sau sub forma de calculi in vezicula biliara. Astfel, creste riscul aparitiei bolilor cardiovasculare (infarct de miocard, accidente vasculare cerebrale).

In ajutorul persoanelor care sufera de hipercolesterolemie vine HipoChol - produs natural - ce reduce nivelul colesterolului si formarea de cheaguri sangvine, pentru a mentine sistemul cardiovascular sanatos. Produsul nu prezinta efecte adverse si poate fi utilizat si de catre diabetici.


Citeste si despre:

Fitness (exercitii pentru o conditie fizica buna) Ai imunitate, reusesti in toate! - Ghidul obiceiurilor sanatoase pentru imunitate Operatia de bypass coronarian Poliartrita favorizeaza aparitia osteoporozei, sau…invers ? Programul national de diabet zaharat Ce trebuie sa faci pentru a avea grija de sanatatea ta intima vara asta? 5 simptome ale deficientei de magneziu: Cum poate fi combatuta hipomagnezemia si cum putem reface “rezervele” de magneziu din organism? Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Ischemia arteriala periferica Cum poate un diagnostic terifiant sa puna bazele unui business de succes Moduri surprinzatoare de a scadea colesterolul Exista vreo legatura intre masa musculara si riscul de boli cardiovasculare Insuficienta cardiaca