16 Septembrie 2023 Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN si Prof. Dr. Sadik Server aduc expertiza lor medicala la Brasov

Actualizat: 24 August 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Brasov 16 septembrie 2023 - Spitalul privat Sfantul Constantin din Brasov, are onoarea de a anunta ca, doi dintre cei mai renumiti medici internationali vor oferi consultanta medicala de specialitate pacientilor din Romania. Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN, expert in chirurgie hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, impreuna cu Prof. Dr. Sadik Server, cunoscut pentru contributiile sale in radiologia interventionala, vin sa ofere consultanta de specialitate in cadrul spitalului.

Consultatiile se vor desfasura impreuna cu Dr. Bogdan Moldovan, medic primar in chirurgie generala alaturi de echipele medicale din cadrul Spitalului Sfantul Constantin din Brasov. Din dorinta de a aduce plus valoare in tratamentele pacientilor pe care ii consulta in Romania, s-a reunit cu Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN si Prof. Dr. Sadik Server pentru a ridica standardul calitativ al actului medical.

Despre Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN:
Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN este o personalitate remarcabila in domeniul medical, cu o experienta vasta in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplantul hepatic. Activeaza in cadrul Spitalului Istanbul Florence Nightingale din Turcia, iar expertiza sa in chirurgie este recunoscuta la nivel global. Cu o cariera impresionanta, Prof. Dr. SERIN a realizat numeroase interventii chirurgicale complexe si a contribuit semnificativ la dezvoltarea tehnicilor chirurgicale inovatoare.

Despre Prof. Dr. Sadik Server:
Prof. Dr. Sadik Server este un medic renumit in domeniul radiologiei interventionale si s-a facut remarcat prin abordarea sa precisa si inovatoare in diagnosticarea imagistica. Cu o vasta expertiza in utilizarea tehnicilor avansate de imagistica, Prof. Dr. Server a contribuit la imbunatatirea procesului de diagnosticare si la identificarea precoce a afectiunilor.

Despre Dr. Bogdan Moldovan:
Dr. Bogdan Moldovan este parte a echipei Spitalului Sf. Constantin din Brasov inca de la deschiderea acestuia, in 2011. Absolvent al UMF Tg-Mures, si-a dezvoltat cariera ca medic de la stagiu la medic primar, culminand cu obtinerea Doctoratului in Stiinte Medicale “Magna cum Laudae” in 2008. Aprofundandu-si pregatirea in centre de renume din Europa, inclusiv IRCAD-EITS Strasbourg si Hopitaux Universitaires de Geneve, s-a specializat in chirurgie laparoscopica, transplant multiorgan si chirurgie hepato-bilio-pancreatica. De asemenea, a obtinut Diplome Universitare Europene de Chirurgie Hepato-Biliara. Experienta sa din Departamentul de Chirurgie Viscerala al Spitalului din Geneva i-a furnizat cunostintele necesare pentru a implementa cele mai avansate metode de diagnostic si tratament la Spitalul Sf. Constantin din Brasov.

A doua opinie medicala. Importanta si beneficii

A doua opinie medicala reprezinta un pas esential in asigurarea unei ingrijiri medicale de calitate si in luarea deciziilor informate privind tratamentul. Opiniile diferite din partea mai multor medici specialisti pot oferi o perspectiva mai cuprinzatoare asupra afectiunii si a optiunilor de tratament disponibile. Acest lucru este deosebit de important in cazurile complexe sau in situatiile in care tratamentul poate implica riscuri semnificative.

Afectiunile oncologice si patologiile grave necesita o abordare medicala riguroasa, deoarece tratamentele inadecvate pot duce la deteriorarea starii de sanatate. Este crucial sa se evite alegerea gresita a tratamentului pentru astfel de afectiuni, deoarece pot aparea consecinte grave. Optarea pentru un tratament nepotrivit poate agrava afectiunea, crescand riscul de raspandire a bolii si de complicatii.

De aceea, in cazul patologiilor oncologice si a altor afectiuni grave, este in beneficiul pacientilor sa se obtina opinii medicale multiple si sa se identifice cea mai adecvata strategie terapeutica. Consultanta primita din partea medicilor cu experienta in domeniul respectiv poate ajuta la determinarea unui plan de tratament corespunzator. In multe cazuri, tratamentele personalizate si intelegerea profunda a nevoilor individuale ale pacientilor joaca un rol crucial in asigurarea unui rezultat medical favorabil.

Este important sa se acorde atentie alegerii tratamentului in colaborare cu o echipa medicala competenta si de incredere. Adoptarea unei abordari prudente in identificarea celor mai potrivite optiuni de tratament poate contribui semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si la cresterea sanselor de recuperare.De aceea oamenii au nevoie de opinii medicale avizate de comisii medicale specializate precum acestea

In mod obisnuit, solicitarea unei a a doua opinii medicale are rolul de a confirma diagnosticul, de a elabora strategia terapeutica optima si de a alege cele mai eficiente metode de tratament. Prin obtinerea unei opinii suplimentare, te asiguri ca diagnosticul este corect, iar planul de tratament este actualizat si adecvat. Un alt medic poate sa ofere recomandari care sa evite procedurile invazive sau interventiile chirurgicale neesentiale.

Solicitarea unei a doua opinii medicale devine extrem de valoroasa in cazul pacientilor diagnosticati cu cancer. Diagnosticul de cancer poate fi confuz si coplesitor, de aceea este important sa avem informatii complete asupra diagnosticului si a optiunilor de tratament disponibile. Obtinerea unei opinii medicale aditionale intareste sansele pacientului de a accesa cel mai bun tratament posibil.

Rolul preventiei in mentinerea sanatatii

Preventia joaca un rol crucial in mentinerea starii de sanatate si in prevenirea aparitiei unor afectiuni grave. Efectuarea regulata a controalelor de sanatate si a testelor specifice poate ajuta la identificarea timpurie a problemelor medicale si la interventia prompta, ceea ce poate duce la o recuperare mai rapida si la evitarea complicatiilor ulterioare.

Incheiem prin sublinierea faptului ca venirea Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN si Prof. Dr. Sadik Server la Spitalul privat Sf. Constantin din Brasov ofera oportunitatea unica pacientilor din Romania de a beneficia de expertiza lor medicala exceptionala in domeniile chirurgiei hepatobiliopancreatice, transplantului hepatic si radiologiei.

Pacientii interesati sunt incurajati sa se programeze pentru consultanta in avans, pentru a asigura disponibilitatea locurilor.

Pentru mai multe informatii si programari, va rugam sa luati legatura cu:

Dna. Romina Petre 0733 065 940

Locurile sunt limitate, iar programarile se fac din timp pentru a putea beneficia de o analiza multidisciplinara a dosarului medical.


Citeste si despre:

Ce este cancerul pancreatic si cum se aplica „chirurgia Whipple” in procesul de tratament? Anevrismul aortei abdominale, Dr. Bogdan Vintila, medic primar chirurgie vasculara EMC - medici de familie in Programul de diabet De ce romanii nu cer ajutor de la psiholog? Lege privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii Suplimente utile in perioadele stresante Despre cancerul de colon, cauze, simptome si optiuni de tratament Osteoartrita sau boala articulara degenerativa Protocol de practica in artrita idiopatica juvenila Acordarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa Protocol de practica in boala Gaucher Iti traiesti Viata sau Viata te traieste pe tine? Psihoterapia aduce la suprafata copilul din noi insine Chemoembolizare hepatica - solutia nechirurgicala a tumorilor hepatice!
Cere sfatul medicului ×