Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, medic specializat in chirurgie hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, ofera consultatii in Romania, pe 17 iunie!

Actualizat: 06 Iunie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, medic specializat in chirurgie hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic la Spitalul Istanbul Florence Nightingale, vine in Romania pe data de 17 iunie, pentru a discuta fata in fata cu pacientii romani, care se confrunta cu afectiuni hepatice, de pancreas sau biliare, si a le oferi o a doua opinie medicala valoroasa.

Prof. Dr. Serin, cu o experienta vasta in chirurgia hepato-bilio-pancreatica, este calificat sa trateze o gama larga de afectiuni hepatice. Aria sa de expertiza acopera cazuri complexe de cancer de ficat, cancer de pancreas, precum si chirurgia cailor biliare, transplantul hepatic si chirurgia hepato-bilio-pancreatica laparoscopica. De altfel, Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin este cunoscut pentru abordarea sa inovativa si pentru utilizarea tehnicilor chirurgicale avansate in tratarea pacientilor sai.

Vizita va avea loc la Spitalul Privat Sf. Constantin din Brasov, alaturi de echipa medicala locala si de Dr. Bogdan Moldovan, medic primar in chirurgie generala. Pentru a programa o intalnire cu Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, pacientii pot accesa site-ul www.imedicalcare.ro sau pot suna la numarul de telefon 0733 065 940 pana la data de 17 iunie. Este important sa se realizeze o programare in avans, deoarece locurile sunt limitate.

Consultatiile oferite de Prof. Dr. Serin au un tarif de 500 lei si ofera astfel pacientilor sansa de a beneficia de expertiza sa. Este necesara o programare prealabila pentru a avea acces la consultatie!

Prof. Dr. Kürsat Rahmi SERIN, M.D. a absolvit in 2002 Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii din Istanbul si-a continuat specializarea pe Chirurgie Generala pana in 2007 cand a inceput pregatirea pe specializarea in Chirurgia Hepatica la Unitatea de Chirurgie Hepatica al Facultatii de Medicina din Istanbul.

Acesta a devenit profesor asociat in 2012 fiind autorul a 57 de articole stiintifice care au fost publicate in reviste internationale / nationale evaluate de colegi si multe dintre ele fiind si prezentate la reuniuni stiintifice. De asemenea, este invitat frecvent la multe intalniri stiintifice nationale si internationale.

Prof. Dr. Kürsat SERIN si-a continuat dezvoltarea profesionala in mai multe institutii medicale, lucrand cu multe echipe internationale si desavarsindu-si abilitatile la cele mai inalte cote ajungand in prezent la peste 130 de transplaturi hepatice si 73 de operatii de ficat.

In 2013, a obtinut certificarea de „Chirurg pe consola robotica” dupa ce a urmat un curs la Strasbourg, adaugand astfel tehnici avansate in arsenalul sau chirurgical.

Pe langa activitatea sa clinica, Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin este membru al Asociatiei Chirurgilor Turci, Asociatiei de Chirurgie HPB din Turcia si Asociatiei Turce pentru Oncologia Chirurgicala. Aceste afilieri demonstreaza angajamentul sau continuu pentru dezvoltarea profesionala si participarea la comunitatea medicala internationala.

Cu vizita sa in Romania, Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin aduce expertiza si experienta sa in domeniul chirurgiei hepato-bilio-pancreatice si transplantului hepatic, oferind astfel pacientilor romani, care se confrunta cu afectiuni hepatice, sansa de a beneficia a doua opinie medicala.

Cand si de ce este recomandat sa ceri a doua opinie medicala?

Atunci cand te confrunti cu un nou diagnostic medical, este normal sa te simti confuz. Luarea deciziilor poate fi foarte dificila, mai ales atunci cand trebuie sa alegi intre mai multe optiuni de tratament. Cum stii ca ai fost diagnosticat corect sau ca faci alegerile de tratament corecte? O a doua opinie, din partea unui alt medic specializat in afectiunea cu care te confrunti, te poate ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta!

In general, a doua opinie medicala se solicita pentru confirmarea diagnosticului, stabilirea strategiei terapeutice optime si alegerea celor mai bune metode de tratament. Obtinand a doua opinie, te asiguri ca ai fost diagnosticat in mod corespunzator si ca vei primi cel mai actual si optim plan de tratament. Un alt medic poate recomanda tratamente care pot elimina necesitatea unor proceduri invazive sau interventii chirurgicale inutile.

O a doua opinie medicala poate fi extrem de utila in cazul pacientilor diagnosticati cu cancer. Un diagnostic de cancer poate fi derutant si coplesitor, de aceea este important sa fii cat mai bine informat cu privire la prognosticul tau si la posibilele optiuni de tratament pe care le ai la dispozitie. Obtinerea unor opinii suplimentare nu face decat sa imbunatateasca probabilitatea ca tu sa beneficiezi de cel mai bun plan de tratament posibil.


Citeste si despre:

De ce romanii nu cer ajutor de la psiholog? Bolile cardiovasculare, responsabile de 60% din decesele din Romania. Medicii MedLife explica ce investigatii sunt recomandate pentru sanatatea inimii Bolnavii cu insuficienta cardiaca sunt mai fragili in fata infectiei cu coronavirus. Consultatii online gratuite oferite de ARES Contract colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 nr. 2895/2006 Educatia tinerilor supradotati, capabili de performanta inalta Cerinte minime de securitate si sanatate referitoare la asistenta medicala la bordul navelor 29 Iulie – Consultanta de tip Second Opinion cu Prof. Dr. Kürsat Rahmi Serin, medic specializat in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplantul hepatic Interventii chirurgicale minim invazive cu ajutorul chirurgiei robotice Care sunt serviciile medicale de care beneficiez? Legea invatamantului Medicamentul - extras din Legea privind reforma in domeniul sanatatii La fiecare doua minute, in lume, o femeie moare de cancer de col uterin Tratamentul varicelor, intre dezamagire si speranta Infertilitatea la barbati - generalitati
Cere sfatul medicului ×