Antialergicele ne fac vulnerabili la substantele cancerigene din aer - studiu

Publicat: 31 Octombrie 2008

Administrarea unor medicamente pentru suprimarea alergiilor nu este indicata, deoarece ar putea face mai mult rau decat bine, lasand corpul fara protectie in fata substantelor cancerigene din aer, au descoperit cercetatorii de la Universitatea Cornell din New York, citati de presa britanica.

Potrivit cercetatorilor, alergiile ar putea reprezenta reactia de aparare a corpului impotriva cancerului. Prin stranutat, de exemplu, corpul se apara de particulele din aer, care pot fi cancerigene. Simptomele de alergie pot fi, de asemenea, un sistem de alerta cu privire la substantele daunatoare din aer, care ar trebui evitate.

Cercetatorii de la Universitatea Cornell au examinat rezultatele a 650 de studii facute in domeniul alergiilor in ultimii 50 de ani. Per total, ei au descoperit ca pacientii diagnosticati cu cancer au avut mai putine alergii decat cei sanatosi.


Citeste si despre:

Substante cancerigene unde se gasesc si ce efecte au Alergenii din aer Imunitatea si substantele active din plante - lucruri pe care trebuie sa le stim Bacteriile din aerul conditionat 6 motive care fac inima sa-ti sara din piept Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata” Melanomul - tumora agresiva care, depistata la timp, poate fi invinsa! Cum sa obtinem silueta dorita natural, repede si realist? Rinita alergica - inflamatia alergica a mucoasei nazale Beneficiile umidificatorului de aer pentru sanatate Ce trebuie sa stiti despre toxinele din cafea Semnale de avertizare ale unor deficiente din organismul uman Ingrijirea pielii prin metode naturale