Chiftele de spanac

Publicat: 12 Februarie 2015 | Actualizat: 12 Februarie 2015

Chiftelele de spanac sunt un preparat usor de tolerat in dislipidemie. Spanacul este o leguma bogata in fier, aducand beneficii unice organismului. Reteta este suficienta pentru 10-12 portii.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius. Intr-un bol mare, amestecati spanacul, condimentele, branza parmezan, pesmetul, pudra de usturoi, piperul, untul topit si ouale. Formati in palme chiftele rotunde si asezati-le in intr-o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Coaceti chiftelele timp de 20 de minute, pana devin maronii.


Email

Citeste si despre:

Beneficiile pentru sanatate ale spanacului

Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism

Dieta o2

Alimente si bauturi care pateaza dintii

Cum sa pregatiti o pizza sanatoasa

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Depresia – cauze, simptome, tratament

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti

Tratamentul intoxicatiei cu cianuri

7 salate pe care copiii le vor adora

Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor

7 motive pentru care ne trezim obositi