Energie pentru corp si minte

Publicat: 01 Martie 2016

Cu totii stim regulile unui stil de viata sanatos. Alimentatie echilibrata, odihna suficienta, sport cu regularitate, timp pentru relaxare – cine le poate insa respecta cu adevarat? Ritmul rapid al vietii, lipsa de timp si energie transforma deseori stilul de viata sanatos intr-un simplu deziderat.

Corpul nostru are nevoie de nutrienti, vitamine si minerale, pe care deseori nu le luam in dozele zilnice necesare.

Aceste substante sunt indispensabile in desfasurarea unor procese vitale, iar corpul nostru nu le poate sintetiza, fiind necesar sa le procuram din alimentatie.

De la absorbtia fierului, la sanatatea oaselor, de la formarea imaginii pe retina, la apararea antiinfectioasa, vitaminele si mineralele joaca un rol crucial in buna functionare a organismului.

Vitaminele si mineralele ar trebui luate dintr-o alimentatie corecta, asa cum este descrisa de piramida alimentelor. Dar uitam sa luam in calcul factori extrem de importanti in aceasta ecuatie: lipsa timpului, disciplina unei alimentatii corecte si alimentele care nu mai sunt atat de naturale ca altadata.

Ganditi-va doar la legumele si fructele crescute artificial sau la diversele alimente tratate cu pesticide. Suficient sa spunem ca perele pe care le culegeam de la bunici acum 20 de ani nu se mai aseamana cu cele pe care le cumparam astazi din piata.

i totusi cum acoperim aportul zilnic de minerale si vitamine? Cea mai simpla si eficienta varianta este folosirea unui supliment alimentar care sa completeze necesarul de vitamine si minerale.

Noul Vitamax Efervescent este un complex de vitamine si minerale cu adaos de Ginseng ce alunga oboseala si revitalizeaza organismul, dar si principalul tau aliat in perioadele incarcate de stres. Contribuie la cresterea rezistentei fizice, la imbunatatirea performantelor intelectuale si la stimularea imunitatii.

Cu o aroma placuta de portocale, Vitamax Efervescent iti ofera toate motivele sa te intreci cu energia si sa iti mentii tonusul ridicat doar cu un singur comprimat pe zi!

Gama Vitamax mai contine si Vitamax capsule moi, cat si Vitamax Q10.

Produsele sunt disponibile in farmacii sau online pe site-ul www.vitamax.ro


Citeste si despre:

Energie pentru corp si minte Masajul terapeutic. 13 beneficii pentru corp si minte 6 pozitii de yoga pentru incepatori Efectele pozitive ale drumetiilor asupra corpului si a mintii Sucul de aronia — o minune a naturii cu zeci de beneficii pentru sanatate Terapii alternative pentru cancerul de colon Spune stop bufeurilor din timpul menopauzei Sustine organismul pentru un tonus optim si un nivel ridicat de energie Beneficiile dansului pentru sanatate Avantajele pentru sanatate ale semintelor de chia Exercitii fizice pentru un corp sanatos si tonifiat Zece pasi pentru a scapa de fumat Stil de viata sanatos pentru toamna Sunt vitaminele si mineralele singurele benefice pentru energie si imunitate? Tehnici de respiratie pentru un somn mai bun