Romania, printre tarile in care majoritatea oamenilor nu sunt multumiti de viata sexuala

Publicat: 16 Noiembrie 2010

Romania se numara printre tarile in care majoritatea femeilor si a barbatilor se declara nemultumiti de viata lor sexuala, potrivit unui studiu realizat in sapte tari din Europa Centrala si de Est, Israel si Turcia.

Ponderea femeilor nemultumite de viata lor sexuala (64%) o depaseste pe cea a barbatilor, care este de 58%, arata aceeasi cercetare.

Desi majoritatea respondentilor s-au declarat nesatisfacuti de experientele sexuale, ambele categorii au admis, totusi, ca actul sexual este unul dintre cele mai importante aspecte ale vietii.

Studiul a urmarit obtinerea de informatii cu privire la atitudinea fata de sanatatea sexuala in cele noua tari incluse in esantion si cresterea gradului de intelegere asupra importantei sanatatii sexuale pentru calitatea vietii in general.

Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 3.780 de persoane, in perioada iunie-august 2010.


Citeste si despre:

Exercitii care imbunatatesc viata sexuala 6 mituri care va pot sabota viata sexuala Tari in care femeile insarcinate nu trebuie sa calatoreasca Zooterapia: animale care vindeca oameni 8 motive pentru care oboseala afecteaza viata sexuala Melanomul - tumora agresiva care, depistata la timp, poate fi invinsa! Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Farmacia unde puteti rezerva online medicamentele de pe reteta 8 medicamente si plante care va pot afecta viata sexuala 9 afectiuni care pot influenta negativ viata sexuala Care sunt efectele ADHD asupra sexualitatii? Topul factorilor despre care se spune ca sunt cancerigeni. Afla care este adevarul! Nu mai am nici un dinte. Ce pot face?