Oboseala cronica, o problema? Medicina Integrata Sciencemed ne propune cea mai eficienta solutie de tratament

Publicat: 02 Noiembrie 2011
Autor: SfatulMedicului

Stresul cotidian, factorii poluanti fizici si chimici din atmosfera, programul tot mai incarcat de la serviciu prin ore suplimentare sau necesitatea de a lucra la mai multe joburi, poluarea alimentara prin consumul de alimente tot mai bogate in E-uri si orele neregulate la care servim mesele, programul tot mai redus de odihna, propriile noastre ganduri si emotii negative ne fac sa ne simtim din ce in ce mai lipsiti de energie.

Spunem ca suntem obositi, unii dintre noi consideram normal acest lucru si nu luam masuri, altii, dimpotriva apelam la suplimente alimentare pe baza de minerale si vitamine, mergem la o sala de fitness, sau facem plimbari in aer liber, iar cei mai putini mergem la medic sa ne facem analizele pentru a primi un sfat profesionist.

Care este cea mai corecta abordare si ce inseamna de fapt oboseala, aflam de la specialistii Clinicii de Medicina Integrata Sciencemed.

Oboseala poate aparea ca simptom izolat si in acest caz daca mergem le medicul de familie analizele clinice si paraclinice vor fi normale sau poate aparea in contextul unor afectiuni endocrine, digestive, cardiovasculare, pulmonare, ginecologice, dezechilibre metabolice, afectiuni ale sistemului nervos si in acest caz analizele clinice si paraclinice sugereaza boala cauzala.

Un studiu desfasurat la Clinicile Sciencemed din Bucuresti si Buzau a demonstrat ca dintre persoanele care acuzau o stare avansata de oboseala 100% aveau dezechilibre energetice , 86% aveau deja dezechilibre la nivel celular si dintre acestea 78 % au dezvoltat si boli cu simptome in urmatoarele 30 zile . Concluzia este ca oboseala trebuie sa fie perceputa ca un semnal serios de alarma ca in scurt timp ne vom imbolnavi daca nu vom lua masuri .

Medicina integrata Sciencemed poate realiza acest lucru intr-o singura consultatie completa si poate oferi cel mai eficient tratament personalizat, adaptat pacientului, nu bolii.

Consultatia completa consta in scanarea corpului la nivel fizic cu ajutorul Electrosomatografiei interstitiale, aceasta investigatie de ultima ora ne permite sa vizualizam functia celulara la nivelul tuturor organelor si sistemelor din corp in numai 3 minute, deasemenea ne permite sa determinam stresul oxidativ la nivel celular, valori interstitiale ale ionilor, hormonilor (tiroidieni, paratiroidieni, hipofizari, adreno-cortico-suprarenalieni, sexuali, etc), valori ale mineralelor (calciu, magneziu,etc.), apa totala din corp, apa intracelulara si extracelulara, valori ale glucozei si lipidelor la nivelul spatiului intercelular.

Acest lucru este foarte important deoarece modificarile celulare si intercelulare preced cu mult timp modificarile din sange si aparitia simptomelor de boala, ele datorandu-se dezechilibrului energetic care va fi diagnosticat in cadrul consultatiei complete cu ajutorul Biorezonantei Paul Schmidt.

Aceasta investigatie de mare finete permite diagnosticul starii de boala la nivelul ei cel mai profund si anume nivelul energetic, al carui dezechilibru constituie insasi cauza bolii. Diagnosticarea dezechilibrului energetic cu ajutorul Biorezonantei Paul Schmidt este foarte importanta deoarece permite stabilirea unui tratament personalizat, in timpul consultatiei putandu-se testa cu ajutorul aparatului remediile homeopate, gemoterapice sau fitoterapice ce urmeaza a fi administrate, sau chiar medicatia alopata sub care se afla pacientul la momentul consultatiei.

Durata totala a unei sedinte de diagnosticare completa este de 2 ore, incluzand atat cele 2 aparate cat si anamneza homeopata care ia in calcul nivelul fizic, mental si emotional al pacientului.Marele avantaj pe care medicina integrata Sciencemed il aduce in managementul oboselii consta in faptul ca intr-o singura sedinta pot fi identificate toate cauzele la nivel fizic si energetic folosind aparatura de ultima ora si metode neinvazive si se poate stabilii un tratament personalizat adaptat fiecarui pacient in parte.

Fie ca este un simptom izolat sau cauza unei boli, oboseala trebuie tratata din timp deoarece aceasta lipsa de energie, cum obisnuim adeseori sa o numim poate duce la dezechilibre profunde fizice si energetice ce pot degenera in viitor in boli mult mai severe.


Email

Citeste si despre:

Oficial: Romania va continua vaccinarea cu AstraZeneca, pentru toate categoriile de varsta! Oxford intrerupe testele clinice cu vaccinul AstraZeneca pe copii si adolescenti MedLife a identificat alte 92 de cazuri cu tulpina britanica din 92 de probe noi secventiate Testarea pentru COVID in farmacii ar putea incepe intr-o saptamana Ce ar trebui sa stii despre variantele si mutatiile SARS-CoV-2? Mentine-ti ficatul sanatos! De ce sa mergi la dentist in pandemie? Importanta si rolul enzimelor digestive pentru organism Care este calea cea mai usoara prin care se transmite coronavirusul? Ce poti face pentru a nu te infecta? Persoanele imunizate complet ar putea renunta la masca in spatii inchise? Ce spune Valeriu Gheorghita Vaccinarea anti-COVID la copiii intre 12 si 15 ani ar putea incepe in aceasta vara Vaccinul Pfizer, eficient 100% impotriva COVID-19 la copiii intre 12 si 15 ani. Cand va incepe imunizarea copiilor in Romania? CDC: Persoanele vaccinate complet impotriva COVID-19 nu transmit virusul aproape niciodata