Pacientii bolnavi de cancer pot beneficia de radioterapie la privat decontata de Casa de Asigurari de Sanatate

Actualizat: 20 Decembrie 2021
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer, servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Desi costul tratamentului de radioterapie oferit de OncoFort este de 3-4 ori mai ieftin decat in strainatate, pacientii din Romania suporta destul de greu cheltuielile unui tratament oncologic complet la privat.
„Majoritatea pacientilor neoplazici si-au manifestat dezamagirea ca nu ii ajuta cu nimic calitatea de asigurat in aceasta situatie. Acesta este si motivul pentru care am facut toate diligentele, pentru a reusi sa intram in contract cu Casa de Asigurari, astfel incat pacientii sa poata accesa in privat, mult mai usor, servicii eficiente de radioterapie” afirma Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

Pentru a beneficia de reduceri, pacientul trebuie sa vina la OncoFort cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cu recomandarea „internare radioterapie”, iar reducerile ajung pana la 50% din costul sedintelor de radioterapie 3D (50% pt 3D-CRT si 32% pentru IMRT) diferenta fiind achitata de pacient sub forma unei coplati.
„Pentru ca pacientul sa primeasca reducerea, trebuie ca medicul trimitator sa fie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, indiferent ca este vorba de Bucuresti sau provincie. Pentru un numar mediu de sedinte de radioterapie, reducerea oferita pacientului ajunge la aproape 2200 Euro” ne-a specificat Dr. Ramona Ionescu specialist radioterapie OncoFort

OncoFort, primul centru privat de excelenta in tratarea cancerului din Romania, a reusit sa ofere pacientilor oncologici oportunitatea de a beneficia de servicii moderne de radioterapie incepand cu anul 2010, fiind un an de cotitura pentru intreg sistemul oncologic romanesc, deoarece majoritatea pacientilor din Romania nu puteau beneficia de radioterapie 3D decat in strainatate. Acesta a fost si motivul pentru care cele doua tehnici de conturare tridimensionala, 3D-CRT si IMRT, s-au facut in premiera la centrul OncoFort.
Detalii suplimentare pot fi obtinute direct la 021-323.00.00 (02), la numarul scurt din retelele mobile *GRAL (*4725) sau pe www.oncofort.ro

„Am reusit sa punem la punct un sistem privat de medicina care sa raspunda nevoilor actuale ale pacientului neoplazic european. Drumul nu a fost usor, insa investitiile curajoase in aparatura de ultima generatie, specializarea cadrelor medicale in strainatate, colaborarea cu cei mai renumiti oncologi din Austria si implementarea de servicii medicale oncologice complementare, au facut ca Romania sa recupereze decalajul de 15-20 ani fata de tratamentele oferite in occident” afirma Chitan Robert director promovare-dezvoltare Gral Medical.

In 2012, Oncofort a reusit sa ofere servicii de diagnostic si tratament oncologic pentru 2700 de pacienti, in crestere cu 25% fata de anul anterior, iar centrul oncologic a avut in 2012 o crestere organica a veniturilor cu aproape 60% fata de anul anterior.
Centrul oncologic ofera servicii oncologice complete, radioterapie, chimioterapie, consultatii internationale de first si second opinion, iar din semestrul doi se va deschide si sectia de chirurgie oncologica din cadrul spitalului privat, in urma unei investitii de peste 1 milion de euro.

Grupul de firme Gral Medical , a reusit sa termine anul 2012 cu cifra de afaceri de aproape 75 milioane lei, in crestere cu 17% fata de anul precendent, iar in primul trimestru al anului 2013 compania a inregistrat venituri de 18.6 milioane lei, in crestere cu 26% fata de anul 2012, inregistrand astfel una din cele mai mari cresteri de pe piata serviciilor medicale private.
Pentru anul 2013 compania si-a propus ca tinta, afaceri de aproape 20 de milioane de euro.

Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical i Medical Center Gral unde activeaz peste 24 de clinici si laboratoare, iar echipa medicala depaseste in prezent 1200 de persoane.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Tel: 0756788218
Craiova, Str.Batranilor Nr.4, Bl.21-25,in Apropiere De Gara Craiova, Langa...

Medici

dr AURA FLORINCESCU-GHEORGHE
Alergologie si imunologie clinica - CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Craiova, 0756788218

Citeste si despre:

Radioterapie de ultima generatie oferita de OncoFort Probleme de circulatie vara? Iata cum elimini senzatia de „picioare grele“! Hidratarea pielii in sezonul cald Radioterapia salveaza vieti, iar cancerul este invins Infectiile cu transmitere sexuala pot fi tinute sub CONTROL