Aparat RMN cu soft cardiac unic in Botosani si Bucovina, la Spitalul Judetean Botosani

Actualizat: 20 Septembrie 2018
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

• Echipamentul RMN Siemens Essenza 2018 TIM + DOT utilizeaza cea mai avansata tehnica de investigatie medicala imagistica aparuta in Romania;
• Durata redusa de scanare, claritate 100%, nu produce teama de spatii inchise;
• Diagnostic rapid si precis, echipa de 6 medici de inalt profesionalism.

Scan Expert, prin firma Optim Diagnostic Botosani, a instalat la Spitalul din Botosani un echipament modern de tip RMN, an fabricatie 2018 lansat de catre compania SIEMENS, cu capacitate revolutionara de redare a informatiei medicale, de clasa net superioara celorlalte dispozitive de diagnostic din aceeasi gama aflate in Botosani si Bucovina.

Datorita soft-ului neurological implementat la cel mai inalt nivel de performanta, aparatul RMN identifica, in profunzime, un accident cerebral vascular (AVC) ischemic precum si riscul de deces legat de AVC.

Pe langa statusul neurologic, RMN-ul de ultima generatie amplasat la Spitalul Judetean Botosani va ofera si investigatii cardiace de finete, realizate printr-o metoda revolutionara, in mod profesionist, cu ajutorul unui Soft cardiac implementat la cele mai inalte standarde.

Investigatiile sunt efectuate in mod profesionist de unii dintre cei mai de seama profesionisti din domeniu, cu vasta experienta: prof. dr. Haba Danisia (UMF Iasi), dr. Rizea Olga (Spitalul Elias Bucuresti), dr. Miclaus Gratian (Timisoara).

Pentru aparatul RMN pe care vi-l punem la dispozitie pentru diagnostice avem, de asemenea, stabilite protocoale de investigatie dedicate pentru afectiuni precum epilepsia, scleroza multipla, spondiloza anchilopoetica, disfunctii la nivelul articulatiei sacroiliace, afectiuni la san, patologia cardiaca (sechele infarct miocardic, cardiomiopatie dilatativa, boala de non compactare etc.).

Investigatiile sunt asigurate de o echipa de medici specializati in imagistica medicala, cu experienta vasta in domeniu, pregatita pentru interpretarea corecta si rapida a informatiilor RMN: prof. Dr. Haba Denisa (UMF Iasi), dr. Moldovan Edi (Iasi), dr. Corina Pintilie (Neamt), dr. Leonte Doina (Brasov), dr. Miclaus Gratian (Timisoara), dr. Petrila Gabriel (Neamt) si dr. Glodeanu Daniela (Neamt). Oferim garantia celei mai profesioniste interpretari a investigatiei RMN.

Acest echipament RMN care ofera investigatii de inalta calitate este amplasat intr-o constructie adiacenta spitalului, special conceputa pentru crearea circuitelor necesare functionarii impecabile a noii aparaturi. Constructia este unica in Romania si respecta standardele europene.

Parca desprins din filmele SF, aparatul Siemens Essenza 2018 nu face zgomot, are sisteme de monitorizare de maxima siguranta si finete, este mai ingust decat aparatele din generatiile anterioare si are in componenta o masa portabila extrem de comoda, care elimina 100% disconfortul pentru pacient, chiar si in cazul persoanelor claustrofobe.

O alta noutate pe care o aduce acest aparat este durata redusa de scanare, datorata tehnologiei inovatoare care comprima timpii necesari magnetronului pentru receptionarea si memorarea imaginilor “vazute” in interiorul corpului nostru.

Optim Diagnostic Botosani este parte componenta a firmei cu renume national Scan Expert. Compania medicala s-a impus pe piata medicala prin echipamentele de ultima generatie specializate in diagnostic - rezonanta magnetica nucleara si computer tomograf.

Firma si-a facut loc direct in topul serviciilor medicale inca de la infiintare, in anul 2009, cand a deschis primul centru de imagistica CT in incinta Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Municipal de Urgenta Roman.

Aflata intr-o permanent dezvoltare teritoriala si tehnologica, compania Scan Expert a deschis noi centre la Pascani (CT), Iasi (RMN), Brasov (CT) si Botosani (RMN).

In toate centrele performanta este la ea acasa, si de aceea am fost, suntem si vom ramane primii in optiunile dumneavoastra.
Drumurile spre Iasi si Suceava se scurteaza cu noi!

OPTIM DIAGNOSTIC BOTOSANI – CENTRU DE IMAGISTICA MEDICALA
www.scanexpert.ro
PROGRAMARI
RMN BOTOSANI
Programari prin telefon:

Tel.:+40 331 404 397
Mob.:+40 743 993 617


Citeste si despre:

Un nou tip de ecografie ar putea detecta cancerul mai eficient Tumori gastrointestinale stromale Politraumatismele Bolile cardiovasculare, responsabile de 60% din decesele din Romania. Medicii MedLife explica ce investigatii sunt recomandate pentru sanatatea inimii Tulburarile cognitive pot fi diagnosticate si tratate din timp in primul oras medical din Romania Excelenta in medicina prin sistemul medical privat Produse cosmetice pentru a reduce comportamentul neplacut al pielii sensibile In urma preluarii activitatii de cardiologie a Spitalului Monza, Grupul ARES devine MONZA ARES, cea mai extinsa retea privata de servicii integrate de cardiologie din Romania Ce este si cum tratam hernia diafragmatica congenitala Tromboza de sinus cavernos Ischemia arteriala periferica Tomografia computerizata Endometrioza - proliferare endometru Limfomul non-Hodgkin
Cere sfatul medicului ×