Evolutia si evaluarea serviciilor medicale din perspectiva medicului de familie

Actualizat: 20 Septembrie 2021

Echipa Finmedia organizeaza sub patronajul Societatii Nationale a Medicilor de Familie FORUMUL MEDICILOR DE FAMILIE care va avea loc in perioada 28-29 februarie 2008 la Crowne Plaza Hotel.

Sistemul sanitar din Romania se afla in continua evolutie si sufera anumite modificari datorate integrarii in Uniunea Europeana, unui ritm de crestere dinamic a pietei in ultimii ani, cat si a ritmului rapid al descoperirilor stiintifice.
La doi ani de la intrarea in vigoare a pachetului legislativ de reforma in sistemul sanitar din Romania este timpul sa evaluam impactul si evolutia sa. De asemenea, in plin proces de evaluare a starii de sanatate a populatiei va invitam sa dezbatem alaturi de specialisti de renume din domeniu si de autoritati ale sistemului sanitar evolutia acestui demers.
Avand in vedere ca ne aflam la inceputul unui nou an este important sa discutam Contractul Cadru pentru 2008, si, in acelasi timp, sa abordam problema ponderii serviciile de sanatate publice si a celor private.
In cadrul evenimentului ce se intinde pe 2 zile se vor dezbate teme de interes national pentru intregul sistem medical precum: “Evaluarea reformei in sistemul sanitar”, “Evaluarea starii de sanatate a populatiei”, “Managementul cabinetului medical individual”, “Servicii de sanatate publice si private”. Lectori de renume vor prezenta teme stiintifice legate de problemele de sanatate publica, vor expune implicatiile marilor companii producatoare de medicamente si vor raspunde la intrebarile dumneavoastra.
Compania Finmedia isi propune sa initieze si sa organizeze un eveniment unic in lumea medicala atat prin structura si amploare, cat si prin prisma autoritatilor abilitate din domeniu, alaturi de care depunem eforturi in vederea asigurarii informatiilor necesare pentru intelegerea tuturor modificarilor ce au loc in sistemul sanitar.
Forumul MEDICILOR DE FAMILIE va avea ca participanti 300 de medici de familie, presedinti de colegiu din intreaga tara si presedinti ai asociatiilor medicilor de familie si reprezinta un veritabil mijloc de comunicare intre acestia, distribuitorii si producatorii de medicamente, precum si autoritatile si organizatiile din domeniul sanitar.
Pe parcursul a doua zile de expuneri detaliate ale problemelor cu care se confrunta sistemul medical si, implicit, societatea romaneasca, participantii la Forumul Medicilor de Familie vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a medicilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.
Implicarea dumneavoastra va contribui la reusita acestui eveniment, ridicand nivelul si calitatea dezbaterilor. Interventiile dumneavoastra punctuale in cadrul evenimentului vor ajuta la identificarea solutiilor optime si eficiente ale problemelor pe care le intampinati.
bara finmedia

Silvia Lazar - Director Proiect
Adresa: Strada Econom Cezarescu, Nr. 1, Ayash Center, Bucuresti, Romania
Telefon: 319.74.97; Fax: 319.74.98; Mobil:0726.225.113
E-mail: [email protected] ; Web: http://www.finmedia.ro

forumul medicilor de familie

Citeste si despre:

Pacientii cu poliartrita reumatoida si spondilita s-au intalnit cu medicii in cadrul primei conferinte ReumaPac Tahicardia supraventriculara Factori si remedii pentru tratarea reumatismului! Restabilim parul fara substante chimice si siliconi: la ce produs ar trebui sa se acorde atentie? Imunoterapia este o optiune de tratament? vorbim cu Dr. Dragos Median, medic primar Oncologie despre cancerul reproductiv feminin Legea invatamantului Tratamentul varicelor, intre dezamagire si speranta Tulburarea bipolara: mania si depresia