“Almanah medical.ro 2009” - Universul sanatatii pe intelesul tau

Actualizat: 27 Iulie 2009
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pentru cei interesati de informatii medicale si de mentinerea a sanatatii, de la sfarsitul lui noiembrie Almanahul medical.ro” 2009 editat de Puls Media Network este disponibil pe piata.

„Iata ca suntem la a doua editie a „Almanahului medical.ro”, cea pentru anul 2009, o publicatie anuala, sub forma de volum, usor de citit, alternand informatia stiintifica girata de medici cu cea enciclopedica.“ declara Alexandra Manaila – Publisher. „Marea majoritate a celor care il vor citi ii vor deschide paginile initial cu dorinta de a se informa din punct de vedere stiintific, dar vor fi invitati sa ia in consideratie si emotiile, si intuitia legate de starea de sanatate. Vor afla despre cum pot supravietui bolilor grave si cum sa evite greselile de gestionare a sanatatii. In paginile “Almanahului” vor gasi o doza mare de optimism si ce perspective aduc ultimile descoperiri. La sfarsitul lecturii vor avea o vedere de ansamblu, observand ca stiu mai multe despre sanatate si pastrarea ei. Fata de prima editie a “Almanahului medical.ro” 2008, avem capitole noi precum: oncologia, hematologia, transplant si perspective. In capitolele pastrate din editia anterioara, venim cu informatii in completarea celor de anul trecut.”

Almanahul este structurat in 33 de capitole,
in care se regasesc subiecte despre 58 de afectiuni si informatii despre stilul de viata al pacientilor. Materialele sunt scrise intr-un limbaj accesibil publicului larg si, pe langa boli, sunt prezentate si scurte istorioare, anecdote si curiozitati.

Sumarul a fost alcatuit de jurnalistii Puls Media Network alaturi de o echipa de medici care au luat in consideratie incidenta bolilor in Romania si in lume si locul pe care il ocupa acestea in preocuparile publicului.

Publicatia de 228 de pagini color are pretul de 19 RON si un format modern de 210 x 270 mm, usor de utilizat. Almanahul va fi distribuit la punctele de difuzare a presei, in supermaket-uri, benzinarii si prin comanda pe internet. Alte detalii la www.almanahmedical.ro.

Puls Media Network, cel mai important comunicator de informatie medicala specializata, are o experienta notabila atat in editarea de publicatii pentru medici si farmacisti, cat si ca organizator de evenimente pentru acestia si administrator al celui mai important portal de informatie medicala specializata. Compania este la a doua editie a “Almanahului medical.ro”, un produs dedicat publicului larg si care vorbeste despre problemele de sanatate si preventie.

www.almanahmedical.ro


Citeste si despre:

Bicarbonatul de sodiu pentru frumusete si sanatate Sanatatea copilului vs inceperea scolii 6 greseli care pot afecta starea de sanatate Ghid de sanatate A-Z pentru sezonul rece Portia de Sanatate Ordin privind aprobarea modelului contractului de asigurari sociale de sanatate Influenta nutritiei asupra sanatatii mentale Interventii terapeutice in boala de reflux gastroesofagian Legume si ulei de peste, secretul tineretii fara batranete Portia de Sanatate Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna Neplacerile sanatatii declansate de caldura Cand parintii inainteaza in varsta: 5 semnale de alarma privind sanatatea Despre bolile cronice: interviu acordat SfatulMedicului.ro de catre Dna. Maria Vasilescu, General Manager Tarus Media Bolile respiratorii cronice si kinetoterapia Remedii naturiste pentru cele mai frecvente boli